ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπανικολάου: "Το μυαλό μου είναι στο ΝΒΑ"

Παπανικολάου: "Το μυαλό μου είναι στο ΝΒΑ"

Ο Κώστας Παπανικολάου θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με δημοσίευση αγνώστου, που χρησιμοποίησε το όνομά του, σε social media. "Το μυαλό μου είναι μόνο στους Ντένβερ Νάγκετς και το ΝΒΑ", σχολίασε.

Μία δημοσίευση στο Instagram από ένα προφίλ που έφερε το όνομα του Κώστα Παπανικολάου ήταν αρκετό για να προκαλέσει... πανικό σχετικά με το μέλλον του 25χρονου φόργουορντ. Πιο συγκεκριμένα, αναρτήθηκε φωτογραφία με τον ίδιο να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού και τη λεζάντα να γράφει " δεν ξεχνώ το μέρος που ξεκίνησαν τα όνειρα μου". Ο διεθνής παίκτης θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, μέσω επίσημης γραπτής δήλωσης που έκανε στην ιστοσελίδα της εταιρείας που τον εκπροσωπεί.

Αναλυτικά έγραψε:

" Έχοντας επικεντρώσει όλη μου την ενέργεια στην προετοιμασία με την Εθνική Ελλάδος, ενημερώθηκα ότι νωρίτερα στη διάρκεια της σημερινής ημέρας κάποιος χρησιμοποίησε το όνομά μου για να δημιουργήσει τις λάθος εντυπώσεις. Η φωτογραφία μου που "ανέβηκε" σε ψεύτικο λογαριασμό του instagram ίσως έκανε αρκετούς να πιστέψουν ότι θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν και θα είναι για πάντα στη καρδιά μου, όμως αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης των Denver Nuggets και το μυαλό μου είναι μόνο σε αυτούς και το ΝΒΑ. Επίσης για αποφυγή παρόμοιων παρεξηγήσεων στο μέλλον, θα ήθελα να ενημερώσω άπαντες πως η μοναδική μου επαφή με τα social media είναι το προσωπικό μου προφίλ στο Facebook. Οτιδήποτε άλλο αποτελεί προσπάθεια ορισμένων να παραστήσουν τον εαυτό μου και σε συνεργασία με τους εκπροσώπους μου θα κινήσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου κάτι τέτοιο να μην επαναληφθεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ