ΜΠΑΣΚΕΤ

Πάει στο Ios 3on3 για να κερδίσει ο Νίκος Παππάς

Πάει στο Ios 3on3 για να κερδίσει ο Νίκος Παππάς

Μετά τους Διαμαντίδη, Τσαρτσαρή, Κακιούζη και ο Νίκος Παππάς αποδέχθηκε το κάλεσμα για το τουρνουά Ios 3on3 το τριήμερο 7-9 Ιουλίου.

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι που θα βρεθούν στο Ios3οn3 αυξάνονται όσο πλησιάζουν οι μέρες για την έναρξη του τουρνουά. Ο επόμενος που δέχθηκε το κάλεσμα του Δημήτρη Παπανικολάου και οικοδέσποινας του Ios3on3 tournament, Βασιλικής Πετρίδου είναι ο Νίκος Παππάς.

Ηδη έχουν δηλώσει συμμετοχή για το τουρνουά Ios3on3 το τριήμερο 7-9 Ιουλίου οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Κώστας Τσαρτσαρής, Μιχάλης Κακιούζης και Σοφοκλής Σχορτσανίτης.

Ο 27χρονος γκαρντ πανηγύρισε πριν λίγο καιρό το δεύτερο πρωτάθλημα της καριέρας του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ενώ έχει στη συλλογή του και τέσσερα Κύπελλα Ελλάδας στα ισάριθμα χρόνια που αγωνίζεται στους «πρασίνους».

Ο Νίκος Παππάς ανήκει στη «χρυσή γενιά» που σάρωσε με τις μικρές εθνικές ομάδες την τετραετία (2007-2010) κατακτώντας πέντε μετάλλια.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού δήλωσε στο ios3on3.gr για τη συμμετοχή του στο τουρνουά: « Είμαι χαρούμενος που θα βρεθώ στην εκδήλωση. Είναι μια πολύ καλή πρωτοβουλία που βοηθά το μπάσκετ και θα ήθελα και εγώ να συνεισφέρω και να αποτελέσω μέρος της προσπάθειας».

Ο Νίκος Παππάς διακρίνεται για την ικανότητα του σε φάσεις ένας εναντίον ενός και είναι ο ιδανικός παίκτης για 3on3, όπως έχει αποδείξει με τις πολλές νίκες του σε ανάλογα τουρνουά, αλλά και τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα του 3on3 πριν λίγα χρόνια.

Αλλωστε έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ότι είναι «ο βασιλιάς του 3on3» και η διάθεση του λίγο πριν αγωνιστεί στην Ιο είναι ανάλογη: « Θα παίξω στο τουρνουά και από τη στιγμή που θα παίξω, ο στόχος μου είναι να κερδίσω»!

Το τουρνουά διοργανώνεται από την Αirpap Action, τον Δήμο Ιου και την υποστήριξη του Aggalia Luxury Suites και μέσω του vivaμπορείτε να κάνετε άμεσα την εγγραφή σας στο τουρνουά. Οσοι θέλετε, μπορείτε να κάνετε εγγραφή και μέσω του ΚΕΠ στη Χώρα της Ιου καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-15:00).

Ελάτε να αγκαλιάσουμε το μπάσκετ στην Ιο!

#PathIOSforbasketball

Εδώ μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχήκαι για περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά μπορείτε να επικοινωνείτε μέσω: e-mail, facebook, twitterκαι instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ