ΜΠΑΣΚΕΤ

Οριστικό: Με Εφές ο Ολυμπιακός, με Φενέρμπαχτσε ο Παναθηναϊκός

Οριστικό: Με Εφές ο Ολυμπιακός, με Φενέρμπαχτσε ο Παναθηναϊκός

Η νίκη της Ζάλγκιρις Κάουνας στη Βιτόρια απέναντι στη Μπασκόνια, έκανε γνωστούς τους αντιπάλους των "αιωνίων" στα playoffs της EuroLeague.

Είναι πλέον και μαθηματικά σίγουρο, ό,τι κι αν γίνει στις αυριανές αναμετρήσεις της 30ης αγωνιστικής. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Εφές Αναντολού στα playoffs της EuroLeague και ο Παναθηναϊκός τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ερυθρόλευκοι και πράσινοι θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας, θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν το ΣΕΦ και το ΟΑΚΑ στο οποίο θα γίνει ο πέμπτος και τελευταίος αγώνας κάθε σειράς (αν φυσικά χρειαστεί) και θα έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στο Final Four της διοργάνωσης.

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν την Τρίτη και την Τετάρτη 18 και 19 Απριλίου, ενώ οι δεύτεροι την Πέμπτη και την Παρασκευή 20 και 21 του ίδιου μήνα σε Πειραιά και Καλογρέζα. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα παίξει Τρίτη και Πέμπτη και ποιος Τετάρτη και Παρασκευή, όμως πλέον μικρή σημασία έχει. Το θετικό είναι πως οι δυο ομάδες μας πήραν το αβαντάζ, έκαναν την πρώτη υπέρβαση και θα διεκδικήσουν τώρα και τη δεύτερη, τα εισιτήρια για το τουρνουά στο οποίο θα παλέψουν οι τέσσερις καλύτεροι της σεζόν 2016-2017.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ