ΜΠΑΣΚΕΤ

Όνειρα η Α1 και το νέο γήπεδο για τον Ιωνικό Νικαίας

Όνειρα η Α1 και το νέο γήπεδο για τον Ιωνικό Νικαίας

Ακόμα μεγαλύτερα βήματα είναι έτοιμοι να κάνουν οι άνθρωποι του Ιωνικού, ώστε σε συνεργασία με τον Δήμαρχο της περιοχής, η ομάδα να προετοιμαστεί για την μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Σε εξαιρετικό, εορταστικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Απριλίου η συνάντηση της διοίκησης του τμήματος μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας με τον Δήμαρχο Νικαίας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργο Ιωακειμίδη. Οι δύο πλευρές μίλησαν εκτενώς για το καίριο ζήτημα, για την ανάγκη να αποκτήσει η Νίκαια σύγχρονο κλειστό γυμναστήριο με προδιαγραφές για αγώνες της Α1.

Στόχος των ανθρώπων του Ιωνικού είναι να κάνει η ομάδα πρωταθλητισμό και την περίοδο 2018/19, ώστε να προκύψει νέος προβιβασμός, αυτή τη φορά από την Α2 στην Stoiximan.gr Basket League.

Ο Δήμαρχος της Νίκαιας συνεχάρη τον Βαγγέλη Τσάπα για την επιτυχή αγωνιστική παρουσία του Ιωνικού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην "σκληρή" Β' Εθνική κατηγορία, ενώ του αντέπτυξε και τα σχέδιά του για την άμεση ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστηρίου που βρίσκεται στον Πολυχώρο "Μάνος Λοϊζος", ελάχιστα μέτρα μακριά από τον ιστορικό Πλάτωνα.

" Όνειρό μας είναι ο Ιωνικός να βρεθεί σύντομα στην Α1 και αγωνιζόμενος σε ένα μοντέρνο γήπεδο, να κάνει περήφανη όλη την Νίκαια", ήταν το σχόλιο του Βαγγέλη Τσάπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ