ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το καμπ του Αμαρουσίου

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το καμπ του Αμαρουσίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το καμπ του Αμαρουσίου, εκεί όπου ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης, ο Ζήσης Σαρικόπουλος, ο Νίκος Παππάς, η Κατερίνα Σωτηρίου και ο Ίαν Βουγιούκας έδωσαν συμβουλές στους μικρούς αθλητές (PHOTOS).

Το καλοκαιρινό καμπ του Αμαρουσίου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (10/7) ενώ η ανταπόκριση των μικρών αθλητών από περιοχές πέραν των ορίων του δήμου επιβεβαίωσε την επιτυχία του εγχειρήματος που ξεκίνησε πέρσι και φέτος είχε ανάλογη συνέχεια.

Το προπονητικό επιτελεί ήταν επιλεγμένο σύμφωνα με τις ανάγκες των παιδιών. Δυο γυναίκες προπονήτριες, η Πηνελόπη Γιακουμάτου με την Ανδριάνα Τσουμάνη, ο Μιχάλης Σταυρίδης και τέσσερις αθλητές του Γ.Σ.Α., οι Ορφέας και Ιάσονας Στασινός, Γιώργος Πανταζής και Νίκος Μαραγκίδης παρουσίασαν τις ασκήσεις με συντονιστή τον κόουτς Κώστα Κεραμιδά.

Το πρόγραμμα είχε και παρουσιάσεις παικτών όπως ο Ανδρέρας Γλυνιαδάκης, ο Ζήσης Σαρικόπουλος, ο Νίκος Παππάς, η Κατερίνα Σωτηρίου και ο Ίαν Βουγιούκας. Επίσης, ο διατροφολόγος και φίλος του συλλόγου, Ευάγγελος Ζουμπανέας, έδωσε οδηγίες για καλή και υγιεινή διατροφή.

Ακολούθως οι άνθρωποι του Αμαρουσίου ευχαρίστησαν τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους, το προπονητικό τιμ που έφερε σε πέρας τη διοργάνωση καθώς και τα καταστήματα "ΒΕΝΕΤΗ" και ειδικά τον Πρόεδρο του ομίλου, Τάκη Μονεμβασιώτη, για την προσφορά του στο καμπ του συλλόγου με το δεκατιανό.

Related content

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το καμπ του Αμαρουσίου
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ