ΜΠΑΣΚΕΤ

Όλοι "μέσα" στην Αυστραλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Όλοι "μέσα" στην Αυστραλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αυστραλίας, Αντρέι Λεμάνις, ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει μαζί του στην προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. "Παρών" κι ο Ντάντε Έξουμ, που έχασε όλη τη χρονιά λόγω τραυματισμού.

Με όλα τα αστέρια της θα παραταχθεί η Αυστραλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, αν κρίνουμε από τους παίκτες που κάλεσε στην προετοιμασία ο Αντρέι Λεμάνις. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των "Μπούμερς" ανακοίνωσε τους δεκαεφτά (17) παίκτες που θα έχει μαζί του στο προπονητικό καμπ από τις 5 Ιουλίου, με τη λίστα να περιλαμβάνει όλα τα "μεγάλα ονόματα" της χώρας.

Μεταξύ αυτών κι εκείνο του Ντάντε Έξουμ, ο οποίος έχασε όλη τη φετινή σεζόν λόγω ρήξης πρόσθιου χιαστού. Ο νεαρός γκαρντ δεν κατάφερε να αγωνιστεί σε κάποιο από τα παιχνίδια των Γιούτα Τζαζ φέτος και παραμένει άγνωστο κατά πόσο οι "Μορμόνοι" θα του επιτρέψουν να δώσει το "παρών" στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του, δεδομένου του ιατρικού ιστορικού του.

Από την άλλη, κανονικά αναμένεται να δώσουν το "παρών" τόσο ο Άντριου Μπόγκουτ όσο κι ο Μάθιου Ντελαβεντόβα, που έχουν ακόμη αγωνιστικές υποχρεώσεις στα playoffs του ΝΒΑ με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, αντίστοιχα. Εκτός της λίστας, όπως άλλωστε αναμενόταν, βρίσκεται ο Μπεν Σίμονς, ο οποίος αναμένεται να επιλεγεί φέτος στην πρώτη τριάδα του Draft.

Αναλυτικά οι επιλογές του Αντρέι Λεμάνις: Ντέιβιντ Άντερσεν (Βιλερμπάν), Κάμερον Μπέιρστοου (Σικάγο Μπουλς), Άαρον Μπέινς (Ντιτρόιτ Πίστονς), Άντριου Μπόγκουτ (Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς), Ράιαν Μπρόκχοφ (Λοκομοτίβ Κουμπάν), Μάθιου Ντελαβεντόβα (Κλίβελαντ Καβαλίερς), Ντάντε Έξουμ (Γιούτα Τζαζ), Άνταμ Γκίμπσον (Μπρισμπέιν Μπούλετς), Κάμερον Γκλίντον (Κοζάλιν), Κρις Γκούντινγκ (Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ), Νέιτ Τζαουάι (ελεύθερος), Κέβιν Λις (Σίντνεϊ Κινγκς), Ντάμιαν Μάρτιν (Περθ Ουάιλντκατς), Πάτρικ Μιλς (Σαν Αντόνιο Σπερς), Μπροκ Μότουμ (Ζάλγκιρις), Μπραντ Νιούλεϊ (Γκραν Κανάρια).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ