ΜΠΑΣΚΕΤ

Όλμος: "Φυσικός ηγέτης ο Αρόγιο"

Όλμος: "Φυσικός ηγέτης ο Αρόγιο"

Με τα καλύτερα λόγια για την αγωνιστική αξία του Κάρλος Αρόγιο μίλησε, σε συνέντευξή του ο Πάκο Όλμος, ο οποίος έκανε κάτι αντίστοιχο και για την αξία των Ισπανών προπονητών.

Ο Κάρλος Αρόγιο επέστρεψε στο Πουέρτο Ρίκο για λογαριασμό της Cangrejeros. Όπως ήταν αναμενόμενο, το θέμα αυτό συζητήθηκε αρκετά στα μπασκετικά στέκια της χώρας. Έτσι, ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Πουέρτο Ρίκο, Πάκο Όλμος. πήρε θέση επί του θέματος, μιλώντας στο solobasket.com.

"Πρόκειται για έναν καταπληκτικό παίκτη. Η ποιότητά του έγινε κάτι παραπάνω από φανερή στην πρώτη του εμφάνιση είτε στο πρωτάθλημα, είτε στην εθνική ομάδα", ήταν τα πρώτα λόγια του Ισπανού προπονητή, για να προσθέσει πως "Θεωρώ πως είναι πολύ καλό για το πρωτάθλημα που έχει στις τάξεις του έναν φυσικό ηγέτη όπως ο Κάρλος Αρόγιο".

Ως Ισπανός που είναι, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην αξία των προπονητών της χώρας του. Εκεί όπου όλες οι ομάδες της Liga Endesa, έχουν προπονητή από την Ισπανία "Είναι σπουδαία νέα. Ο Ισπανός προπονητής έχει παγκόσμια αναγνώριση, πλέον. Οι Ισπανοί προπονητές δουλεύουν πολύ και περνούν πολλές ώρες στο γήπεδο, εξελίσσοντας το παιχνίδι τους. Είμαστε πολλοί περήφανοι που όλη η ACB έχει Ισπανούς προπονητές".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ