ΜΠΑΣΚΕΤ

Όλα τα γήπεδα του κόσμου, είναι εδώ

Όλα τα γήπεδα του κόσμου, είναι εδώ

Η FIBA παρουσίασε νέο application, στο οποίο μπορείτε να βρείτε όλα τα κύρια γήπεδα που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως, για διοργανώσεις μπάσκετ. Στην Ελλάδα θα βρείτε... 25.

Το Basketball Arena Finder είναι το application που λανσάρισε η FIBA και αφορά τα γήπεδα που μπορείτε να βρείτε σε κάθε χώρα του πλανήτη, τα οποία χρησιμοποιούνται για επίσημες διοργανώσεις. Δεν είναι όλα. Είναι τα βασικά, αυτά που είναι ικανά να φιλοξενήσουν μεγάλα events.

"Ο σκοπός αυτής της πλατφόρμας είναι να παρέχει πληροφορίες επί της κάθε αρένας, αλλά και να παρουσιάσει επιχειρηματικές ευκαιρίες" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση Τύπου, μαζί και ότι "η database θα βοηθήσει και τους μετόχους κάθε εταιρίας μπάσκετ να βελτιώσει τα στάνταρ κάθε γηπέδου, με την προώθηση των βασικών υπηρεσιών που παρέχει". Παράλληλα "ζητούμενο είναι να παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες επί των υλικών, τον εξοπλισμό και την κατασκευή", ενώ για τη συλλογή πληροφοριών βοήθησαν οι εθνικές ομοσπονδίες "οι οποίες είναι η κύρια πηγή πληροφοριών, ως προς την αναγνώριση των μεγαλύτερων γηπέδων που έχει κάθε χώρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ