ΜΠΑΣΚΕΤ

Όλα έτοιμα για το "Th. Papahatzis Baskeball Camp"

Media Day και αγιασμός για την ομάδα των Τρικάλων BC Aries, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
Media Day και αγιασμός για την ομάδα των Τρικάλων BC Aries, την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του "Th. Papahatzis Baskeball Camp" έχει αρχίσει, με την δράση να ξεκινά στις 2 Ιουλίου στο κλειστό γήπεδο του Κορωπίου.

Το camp του κόουτς Θανάση Παπαχατζή και των συνεργατών του Γιάννη Παπαβασιλείου, Παναγιώτη Πασχάλη ετοιμάζεται να υποδεχθεί αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 6 έως 18 ετών, που θέλουν να διασκεδάσουν παίζοντας μπάσκετ και να βελτιώσουν την τεχνική κατάρτιση τους, στο κλειστό γήπεδο Κορωπίου "Γ. Παπασιδέρης".

Το camp πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Γ.Σ. Κορωπίου σε δύο περιόδους, από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου και από τις 9 έως τις 14 Ιουλίου με τις ώρες προπόνησης να είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 - 20:00 και το Σάββατο 10:00 - 13:00.

Το camp προσφέρει την δυνατότητα στα παιδιά που θα πάρουν μέρος να γνωρίσουν και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες από εκλεκτούς προσκεκλημένους, όπως ο κόουτς Γιάννης Σφαιρόπουλος που θα επισκεφθεί το κλειστό γήπεδο Κορωπίου "Γ. Παπασιδέρης" στις 5 Ιουλίου και οι Βασίλης Ξανθόπουλος, Δημήτρης Μαυροειδής και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μπασκετμπολίστες της ομάδας της ΑΕΚ, που κατέκτησε την φετινή σεζόν τους τίτλους του Basketball Champions League και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το "Th. Papahatzis Baskeball Camp" σας περιμένει για να απολαύσουμε μαζί το παιχνίδι του μπάσκετ!

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στους τηλεφωνικούς αριθμούς 6936264660, 6944755900 και 6973336317, και να επικοινωνήσουν στο email [email protected].

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ