ΜΠΑΣΚΕΤ

Όλα έτοιμα για το "3on3 basketball tournament" στην Πρέβεζα

Όλα έτοιμα για το "3on3 basketball tournament" στην Πρέβεζα

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία για τη διεξαγωγή του πέμπτου "3on3" basketball tournament που τελεί υπό την αιγίδα του σωματείου καλαθοσφαίρισης "Νικόπολη Πρέβεζας".

Το φετινό τουρνουά θα διεξαχθεί το διάστημα από 1 έως 7 Αυγούστου στα γήπεδα μπάσκετ "Στάθης Παρούσης" του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας και για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το 3on3 basketball tournament θα δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους φίλους του αθλήματος να πάρουν μέρος στο πιο μπασκετικό event του καλοκαιριού.

Οι εργασίες αποκατάστασης των γηπέδων του δημοτικού κολυμβητηρίου έχουν αρχίσει, ούτως ώστε να είναι όλα έτοιμα την πρώτη ημέρα του τουρνουά. Η τοποθέτηση ταμπλό και στεφανιών στις μπασκέτες των γηπέδων ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα, ενώ το προσεχές διάστημα θα ολοκληρωθεί και το βάψιμο των γηπέδων.

Οι διοργανωτές υπόσχονται ένα αξέχαστο επταήμερο για τους φίλους του αθλήματος και είναι βέβαιοι ότι η φετινή διοργάνωση θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία όσον αφορά τις ομάδες που θα λάβουν μέρος. Από τη διοργάνωση δεν θα λείψουν οι διαγωνισμοί τριπόντων και καρφωμάτων καθώς και πολλές άλλες εκπλήξεις με διαγωνισμούς και δώρα για αθλητές και κοινό.

Όλα έτοιμα για το "3on3 basketball tournament" στην Πρέβεζα

Το κόστος συμμετοχής στο τουρνουά ανέρχεται στα 5 ευρώ το άτομο, ενώ όπως και την περσινή χρονιά, οι κατηγορίες του τουρνουά θα είναι 5.

Οι κατηγορίες των συμμετεχόντων είναι οι εξής:

1) Άνδρες

2) Παίδες(γεν. από 2001-2002)

3) Μίνι(γεν. από 2003-2004)

4) Γυναίκες - Κορίτσια(οι κατηγορίες/ όμιλοι θα χωριστούν ανάλογα με τις συμμετοχές)

5) Οικογένειες(γεν. από π. Χ. - 31/07/2016)

Η κάθε ομάδα πρέπει να αποτελείται από 3 ή 4 αθλητές.

Η δήλωση συμμετοχής στο φετινό τουρνουά μπορεί να γίνει με τρεις τρόπους:

1) στα τηλέφωνα 6959553341 και 6956012461

2) με email στο : [email protected]

3) ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής στο: https://docs.google.com/forms/d/1NRv1GsygASKI37BEzRu1p0pJHPeD67I06QpStPBLurY/viewform?usp=fb_send_fb

Καταληκτική ημερομηνία δηλώσεων συμμετοχής είναι η 29η Ιουλίου 2016

Τα προγράμματα και οι ώρες των αγώνων θα ανακοινωθούν από την οργανωτική επιτροπή στις 31 Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του τουρνουά στο facebook: Preveza 3x3 basketball tournament

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ