ΜΠΑΣΚΕΤ

"ΟΚ" των Lakers στον Μοζγκόφ για την εθνική

"ΟΚ" των Lakers στον Μοζγκόφ για την εθνική

Ο Τιμοφέι Μοζγκόφ υπέγραψε ηγεμονικό συμβόλαιο με τους Lakers ωστόσο ξεκαθάρισε ότι θα ενισχύσει την εθνική Ρωσίας στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017 αφού πήρε το "ΟΚ" από τους Καλιφορνέζους.

Ο Τιμοφέι Μοζγκόφ έβαλε πρόσφατα την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο με τους Lakers έναντι 64 εκατομμυρίων δολαρίων και σήμερα (25/7) ενημέρωσε ότι θα ενισχύσει την εθνική Ρωσίας στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017.

Οι Καλιφορνέζοι απάντησαν θετικά στο αίτημα της ρωσικής ομοσπονδίας κι έτσι ο Μοζγκόφ θα τεθεί στη διάθεση της "αρκούδας" με την οποία έχει πανηγυρίσει σημαντικές επιτυχίες όπως τα χάλκινα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012 στο Λονδίνο και στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, το 2011.

"Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την ομάδα μου. Η εθνική ομάδα ήταν πάντα ευχαρίστηση για εμένα. Προσπαθώ να απολαμβάνω το μπάσκετ στο μάξιμουμ και αυτό, ακριβώς, επιδιώκω στην εθνική" εξήγησε ο διεθνής Ρώσος σέντερ. Θυμίζουμε πως οι προκριματικοί αγώνες θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 31 Αυγούστου - 17 Σεπτεμβρίου ενώ η Ρωσία θα αντιμετωπίσει τις Βοσνία/Ερζεγοβίνη και Σουηδία.

Η Φινλανδία, το Ισραήλ, η Ρουμανία και η Τουρκία είναι οι τέσσερις χώρες που θα συνδιοργανώσουν το Ευρωμπάσκετ 2017 ενώ η τελική φάση του τουρνουά θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ