ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι πρωταγωνιστές μιλούν στον Sport24 Radio

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / DARUSSAFAKA - OLYMPIAKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / DARUSSAFAKA - OLYMPIAKOS EUROKINISSI SPORTS

Οι πρωταγωνιστές των παρκέ μίλησαν στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" του Sport24 Radio 103,3. Διαβάστε και ακούστε τι δήλωσαν.

Ο Άκης Δημακός μπήκε στα αποδυτήρια και με την βοήθεια των δημοσιογράφων του Sport24 Radio 103,3 μίλησε με τους πρωταγωνιστές των αγώνων.

Νίκολα Μιλουτίνοφ (Ολυμπιακός)

Για την εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Νταρουσάφακα για την Ευρωκλίγκα: “Είμαι πολύ χαρούμενος, επειδή πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη. Κοντρολάραμε τον ρυθμό στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στην άμυνα και είχαμε μεγάλη αυτοπεποίθηση στην επίθεση. Προσωπικά προσπαθώ κάθε μέρα για το καλύτερο. Ακούω τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου και προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς. Είναι μεγάλη χαρά να έχεις έναν συμπαίκτη σαν τον Σπανούλη. Είναι απίστευτος παίκτης, τρομερός άνθρωπος και κορυφαίος πασέρ. Νιώθω ασφάλεια παίζοντας στο παρκέ μαζί του”.

Βασίλης Χρηστίδης (Άρης)

Για την νίκη του Άρη επί του Κολοσσού με 84-60: “Αν εξαιρέσουμε ένα κακό διάστημα που είχαμε στην αρχή, μετά αντιδράσαμε. Βγάλαμε ενέργεια, πιέσαμε στην άμυνα, βάλαμε εύκολους πόντους και μετά πήραμε τη διαφορά και ακολούθως τη νίκη. Είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι διατεθειμένος να κάνω ότι μου ζητήσει ο προπονητής μου. Αυτό που έχει σημασία είναι να κερδίζει η ομάδα. Ο δρόμος είναι μακρύς φέτος. Εμείς πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να δίνουμε το 100% ως σύνολο”.

Διαμαντής Σλαφτσάκης (Απόλλων Πάτρας)

Για την νίκη του Απόλλωνα Πάτρας επί της Δόξας Λευκάδας με 74-65: “Μπορούσαμε να έχουμε και μεγαλύτερη διαφορά, αν και δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι. Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για εμάς και μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Από εκεί και πέρα ήταν μόνο μια νίκη, την οποία ξεχνάμε επειδή έχουμε πολύ δύσκολο δρόμο μπροστά μας και χρειάζεται σκληρή δουλειά για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι, αν θα παίζαμε καλή και σκληρή άμυνα. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτό το κομμάτι και μέσ από την άμυνα βρήκαμε και ρυθμό στην επίθεση. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και το ότι περιορίσαμε τον Ουέλς, από τα χέρια του οποίου περνάει το 60-70% των επιθέσεων της Δόξας”.

Γιαννούλης Λαρεντζάκης (ΑΕΚ)

Για την νίκη της ΑΕΚ επί του Κόροιβου με 89-75: “Μας βοηθάει πολύ μια νίκη. Προσπαθούμε να επαναλάβουμε ένα σερί νικών, ξεκινώντας από σήμερα. Εμείς θέλουμε να έχουμε ένα συγκεκριμένο ρυθμό στο παιχνίδι. Μας πλησίασε κάποια στιγμή ο Κόροιβος αλλά βάλαμε κάποια σουτ και πήραμε τη διαφορά. Τώρα κοιτάζουμε το επόμενο ματς κόντρα στην Σολνόκι. Θέλουμε να κάνουμε ακόμη ένα διπλό για να ανέβουμε πιο ψηλά στον όμιλο”.

Σταύρος Τουτζιαράκης (Κύμη)

Για την νίκη της Κύμης επί του ΠΑΟΚ με 93-82: “Πάμε βήμα-βήμα. Θέλουμε πρώτα να παραμείνουμε στην κατηγορία, την οποία ακόμη μαθαίνουμε και μετά να προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Πρώτος μας στόχος είναι η παραμονή και πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι.. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πρόβλημα στην άμυνα και στο ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλά και στην άμυνα και καταφέραμε να πάρουμε τη διαφορά και να την κρατήσουμε μέχρι το τέλος. Η ομάδα αποτελείται από 12 παίκτες και κάθε ένας από αυτούς είναι ετοιμοπόλεμος. Τα παιδιά που δεν ξεκινούν τον αγώνα, δουλεύουν σκληρά, περιμένουν την ευκαιρία τους και μπαίνουν μέσα και τα δίνουν όλα προκειμένου να κερδίσει η ομάδα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ