ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι νέες εμφανίσεις των πρωταθλητών Ευρώπης!

Οι νέες εμφανίσεις των πρωταθλητών Ευρώπης!

Η Ισπανία θα παραταχθεί στο Ολυμπιακό τουρνουά του Ρίο ντε Τζανέιρο ως πρωταθλήτρια Ευρώπης ενώ η ισπανική ομοσπονδία παρουσίασε τη νέα εντυπωσιακή εμφάνιση της "φούρια ρόχα" (PHOTO)!

Τον Μάιο του 2015 ο Σέρτζιο Σκαριόλο επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία της εθνική Ισπανίας μετά το καταστροφικό πέρασμα του Χουάν Αντόνιο Ορένγκα ως ο προπονητής που ξέρει τη δουλειά. Εκείνος που τον ξέρουν οι ιθύνοντες της ομοσπονδίας και οι παίκτες.

Λίγους μήνες αργότερα ο 54χρονος Ιταλός οδήγησε τη "φούρια ρόχα" στην κορυφή της Ευρώπης για τρίτη φορά στα τελευταία τέσσερα Ευρωμπάσκετ! Οι Ίβηρες θα παραταχθούν στο τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο ως πρωταθλητές Ευρώπης και η FEB (ισπανική ομοσπονδία) παρουσίασε τις νέες φανέλες.

"Στην εθνική Ισπανίας δίνουμε πάντα σημασία στις λεπτομέρειες. Οι νέες εμφανίσεις ανταποκρίνονται στα πιο υψηλά στάνταρντ. Ελπίζω να δω ξανά κάποιο μετάλλιο σε αυτές τις φανέλες, αρχής γενομένης από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο" εξήγησε ο Σκαριόλο.

Η εθνική Ισπανίας κληρώθηκε στο Β' γκρουπ του Ολυμπιακού τουρνουά, μαζί με τις Αργεντινή, Βραζιλία, Λιθουανία, Νιγηρία και μια ομάδα από το Προολυμπιακό τουρνουά.

¡Ya están aquí! Nike ha presentado en #NuevaYork la nueva equipación que lucirá la Selección en el verano 2016 http://www.feb.es/2016/3/18/baloncesto/nike-presenta-equipacion-seleccion-2016/63802.aspx

Δημοσιεύτηκε από Federación Española de Baloncesto στις Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ