ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου

Οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου

Στις 7 Σεπτεμβρίου θα γίνει η κλήρωση των Εθνικών πρωταθλημάτων που γίνονται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ. Κύπελλο Ελλάδας, Α2 ανδρών και Α1 γυναικών θα μαγνητίσουν τα βλέμματα

Σε περίπου ένα μήνα οι ομάδες που συμμετέχουν στα Εθνικά πρωταθλήματα θα μάθουν το πρόγραμμα που θα τους καθορίσει όλη τη χρονιά. Η Ελληνική Ομοσπονδία ενημέρωσε ότι την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου θα γίνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας η κλήρωση των πρωταθλημάτων. Μία ημέρα αργότερα (8/9) θα γίνει η κλήρωση για τις ομάδες του Βορρά που αφορά τους ομίλους της Α2 γυναικών, της Β' εθνικής και της Γ' εθνικής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

" Οι κληρώσεις της Α2, Β’ (1ος Όμιλος), Γ’ (1ος & 2ος Όμιλος) Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, Α1, Α2 (1ος Όμιλος) Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, Κύπελλο Ελλάδας Ανδρών και Γυναικών θα διεξαχθούν την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 (12.00) στο Ξενοδοχείο DivaniCaravel(αίθουσα ILISSOS).

Επίσης, οι κληρώσεις της Β’ (2ος Όμιλος), Γ’ (3ος & 4ος Όμιλος) Εθνικής κατηγορίας ανδρών και Α2 (2ος Όμιλος) Εθνικής κατηγορίας Γυναικών θα διεξαχθούν την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου2016 στην αίθουσα Διαλέξεων του ΕΓ Μίκρας στη Θεσσαλονίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ