ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι επιλογές του Στεφανίδη

Οι επιλογές του Στεφανίδη
INTIME SPORTS

Γεμάτο καλοκαίρι διανύει ο Χριστόφορος Στεφανίδης, ο οποίος έχει δεχτεί ουκ ολίγες κρούσεις συνεργασίας από Α1 αλλά και από μικρότερες κατηγορίες

Οι ομάδες μπορεί να μην κινούνται ιδιαίτερα ελέω του θολού οικονομικά τοπίου που επικρατεί, όμως ο Χριστόφορος Στεφανίδης είναι από τους παίκτες δεν έχει... καταλάβει τη διαφορά, καθώς το τηλέφωνο του χτυπάει συχνά πυκνά. Ο 35χρονος γκαρντ είναι από τους λίγους έμπειρους Έλληνες γκαρντ που έχουν απομείνει ελεύθεροι κι έτσι έχει γίνει μήλο της έριδος για πολλές ομάδες που αναζητούν ένα έμπειρο παίκτη που θα γεμίσει τη γραμμή των περιφερειακών πλαισιώνοντας τους ξένους.

Μέχρι τώρα ο Κολοσσός έχει δείξει διάθεση να τον κρατήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη Ρόδο, όμως τα πράγματα μόνο εύκολα δεν είναι, καθώς ασφυκτικό πρέσινγκ ασκεί στον Αθηναίο γκαρντ και η πρώην ομάδα του, η Καβάλα. Οι "αργοναύτες" επέστρεψαν στην πρώτη κατηγορία και θα ήθελαν πολύ να δουν τον επί 4 χρόνια αρχηγό τους (2009-13) να επιστρέφει, καθώς τόσο αγωνιστικά όσο και ως χαρακτήρας τους έχει μείνει αξέχαστος.

Εκτός των δύο ομάδων για την απόκτηση του έχουν κινηθεί κι άλλοι σύλλογοι της επαρχίας που αγωνίζονται στην Α1, όμως ο ίδιος απ' ότι φαίνεται δεν βιάζεται να κλείσει πριν έχει ολοκληρωμένη εικόνα των ενδιαφερομένων.

Αξίζει να αναφερθεί πως τον Στεφανίδη προσέγγισαν στις αρχές του καλοκαιριού αρκετές ομάδες μικρότερων κατηγοριών, όμως παρά τις καλές οικονομικά προτάσεις και την πίεση που του άσκησαν εντούτοις για λόγους κινήτρου επέλεξε να τις απορρίψει και να συζητήσει μόνο με συλλόγους που αγωνίζονται στην Basket league.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ