ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι απίθανες ασίστ του Τεόντοσιτς!

Οι απίθανες ασίστ του Τεόντοσιτς!

Ο Μίλος Τεόντοσιτς παρέδωσε ξανά δωρεάν μαθήματα στο κεφάλαιο "η τέχνη της ασίστ" και το Sport24.gr παρουσιάζει τις καλύτερες πάσες του Σέρβου γκαρντ (VIDEOS)!

Για πολλούς, ο Μίλος Τεόντοσιτς είναι ένας εκ των τελευταίων βιρτουόζων, που μπορείς να τον αφήσεις να παίζει εκτός συστήματος. Για τον βετεράνο φόργουορντ της Παρτίζαν, Γκόραν Γκρμπόβιτς, είναι " μια Φεράρι ανάμεσα σε κάρα "!

Όπως και να 'χει, ο Σέρβος γκαρντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε και ΑΥΤΟ στο τελευταίο λεπτό του αγώνα της Σερβίας με την Team USA για να... τρελάνει όλους όσοι παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα το come back των Σέρβων κόντρα στους Αμερικανούς που είδαν το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί τους που κρατάει από τον ημιτελικό του Μουντομπάσκετ 2006 να απειλείται!

Η ικανότητα του Τεόντοσιτςνα μοιράζει τρομερέςασίστείναι αδιαμφισβήτητη. Το έκανε κατά τη διάρκεια της σεζόν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, το κάνει και στο Ολυμπιακό τουρνουά στο Ρίο, ανοίγοντας ξανά την κουβέντα σχετικά με το αν πρέπει να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να μετρήσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ .

Ο Μίλος πήρε τα βήματα, έφτασε κάτω από το καλάθι των Αμερικανών κι έβγαλε χωρίς να βλέπει την πάσα στον Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος ήταν στημένος στο.... τρίποντο! Θέλετε και καλύτερη αφορμή για να θυμηθούμε τα highlights του "αρτίστα των ασίστ";















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ