ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ντομάντας για τον Άρβιντας Σαμπόνις!

Ο Ντομάντας για τον Άρβιντας Σαμπόνις!

Ένας Σαμπόνις μιλάει για το "φαινόμενο" Άρβιντας. Η αλλιώς αν θέλετε ο Ντονάντας για τον σπουδαίο πατέρα του. Δείτε το video...

Ο Ντομάντας Σαμπόνις πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων που γίνεται στην Τουρκία, με την Λιθουανία πάντως να παλεύει ακόμα για την πρόκριση της στα προημιτελικά της διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας σήμερα (30/7) την Πολωνία.

Ο νεαρός παίκτης, γιος του σπουδαίου Άρβιντας Σαμπόνις μιλάει για την εμπειρία του και την εθνική ομάδα της χώρας του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ενώ αναφέρεται και στον πατέρα του και τις προσδοκίες που υπάρχουν για αυτόν. Παράλληλα, μπορείτε να δείτε και το video.

" Με λένε Ντομάντας Σαμπόνις, είμαι 18 ετών και έχω ύψος 2μ.8. Αγωνίζομαι για τους Γκονζάγκα Μπούλντογκς και την εθνική ομάδα της Λιθουανίας. Συζητάω πολύ με τον πατέρα μου, ειδικά μετά τα παιχνίδια. Η αλήθεια είναι πώς δεν μου δίνει πολλές συμβουλές, διότι θέλει να κάνω τις δικές μου επιλογές", ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια ο νεαρός Λιθουανός είπε: " Στην Ισπανία με βοήθησαν πολύ. Στη Μάλαγα βελτιώθηκα, έγινα καλύτερος. Μου αρέσει να παίζω στη θέση του πάουερ-φόργουορντ γιατί είμαι γρήγορος. Μου αρέσει να "βρίσκω" τους συμπαίκτες μου. Όσον αφορά τις αδυναμίες μου θα πρέπει να βελτιώσω ακόμα περισσότερο του σουτ μου. Περίμενα ολόκληρη τη σεζόν να βρεθώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και να παίξω μαζί με τους φίλους μου. Υπάρχουν πολλές προσδοκίες για εμένα, θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο που μπορώ".

Δείτε το video της FIBAEurope:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ