ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ζήσης και οι μικροί του φίλοι

Ο Ζήσης και οι μικροί του φίλοι

Εκατοντάδες παιδιά έχουν γεμίσει και αυτό το καλοκαίρι το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του "The Westin Resort Costa Navarino" για το Basketball Camp, που αυτή τη φορά έχει ως κεντρικό πρόσωπο τον Νίκο Ζήση.

Η Costa Navarino, ο πρότυπος αειφόρος προορισμός στη Μεσόγειο, διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά το προπονητικό καμπ για παιδιά ηλικίας από 7 έως 17 ετών, με την ονομασία "Zisis&friends" προσφέροντας σε οικογένειες τον μοναδικό συνδυασμό διακοπών και προπονήσεων με κορυφαίους σταρ του μπάσκετ αλλά και παιδιά των Ακαδημιών του αθλήματος της ευρύτερης περιοχής τη μοναδική εμπειρία να διδαχθούν στη σύγχρονη γηπεδική εγκατάσταση, προδιαγραφών FIBA, που διαθέτει το Navarino Dunes, από τους καλύτερους τα μυστικά του μπάσκετ.

Ο Ζήσης και οι μικροί του φίλοι

Στο Basketball Camp "Zisis & Friends" από την αρχή της εβδομάδας έχουν περάσει περισσότερα από 180 παιδιά από συλλόγους των περιοχών Κυπαρισίας, Μεσσήνης, Καλαμάτας, Γαργαλιάνων, Πήλου, τα οποία μαζί με παιδιά που διαμένουν στο "The Westin Resort Costa Navarino" ακολουθούν το εξειδικευμένο πρόγραμμα που έχουν σχεδιάσει με τον Νίκο Ζήση και το εφαρμόζουν με τη βοήθεια των guest stars του camp, Μίλαν Τόμιτς, Ανδρέα Γλυνιαδάκη, Νίκο Παπανικολόπουλου, οι έμπειροι προπονητές Α1, Θανάσης Γιαπλές και Σταύρος Μυκονιάτης.

Ο Ζήσης και οι μικροί του φίλοι

Καθημερινά, περίπου 60-70 παιδιά έχουν την ευκαιρία να λάβουν σημαντικές πληροφορίες για τη βελτίωση της τεχνικής κατάρτισης τους, να προπονηθούν και να διασκεδάσουν παίζουν μπάσκετ με τον πρωταθλητή Γερμανίας με τη Μπάμπεργκ και πρωταθλητή Ευρώπης και δευτεραθλητή κόσμου με την Εθνική ομάδα της Ελλάδας, Νίκο Ζήση και τους υπόλοιπους καταξιωμένους προπονητές και παίκτες. Το Basketball Camp του "The Westin Resort Costa Navarino", έχει γίνει θεσμός. Κάτι που αποδεικνύεται από τη μεγάλη συμμετοχή, η οποία μέχρι την ολοκλήρωση της εφετινής περιόδου θα ξεπεράσει τα 500 παιδιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ