ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Βαγγέλης Αγγέλου στο "Gist & Friends"

Ο Βαγγέλης Αγγέλου στο "Gist & Friends"

Πληροφορίες, συμβουλές και προπόνηση με τον Βαγγέλη Αγγέλου είχαν την ευκαιρία να κάνουν τα παιδιά που συμμετέχουν στο 4ο basketball camp στην Costa Navarino, που εφέτος ονομάζεται "Gist & friends" (VIDEOS)!

O πρώην προπονητής της Αναντολού Εφές, έλαβε μέρος στο προπονητικό καμπ που πλέον έχει γίνει θεσμός για την Costa Navarino και αποτελεί σημαντικό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, καθώς κάθε καλοκαίρι Ακαδημίες των τοπικών ομάδων συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Με τις προπονήσεις που γίνονται υπό τις καλύτερες συνθήκες στο σύγχρονο κλειστό γήπεδο του Navarino Dunes στο Westin Resort Costa Navarino, τα παιδιά της περιοχής βελτιώνουν τις ικανότητες τους στο μπάσκετ, αποκτούν εμπειρίες και διασκεδάζουν στις υπέροχες εγκαταστάσεις του κορυφαίου resort της Μεσογείου!

"Χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσα σε παιδιά. Χαίρομαι που βρίσκομαι ανάμεσα στους επόμενους παίκτες του ελληνικού μπάσκετ και τους επόμενους φιλάθλους των ελληνικών γηπέδων. Είναι σπουδαίο να αγαπάτε τον αθλητισμό και να εφαρμόζετε τα ιδεώδη του"είπε στην ομιλία στα παιδιά ο πρωταθλητής Euroleague, με τον Ολυμπιακό το 2012 στην Κωνσταντινούπολη, Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος επέλεξε ένα διαδραστικό τρόπο για να διδάξει στα παιδιά που συμμετέχουν στο camp. O πρώην προπονητής της Εφές έκανε συνεχώς ερωτήσεις κι αφού λάμβανε τις απαντήσεις, ανέλυε και εμπλούτιζε τις σωστές, δίνοντας την ολοκληρωμένη απάντηση σε κάθε μία εξ αυτών.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου στο "Gist & Friends"

"Το πιο σημαντικό πράγμα στο μπάσκετ είναι το foot work. Το μπάσκετ είναι τρία πράγματα. Τρέξιμο, σταμάτημα και pivot. Αν ένας παίκτης μπορεί να τρέχει και να διαβάζει το παιχνίδι, αν γνωρίζει πως να ξεκινάει να τρέχει, πως να σταματά και τέλος πως να κάνει πίβοτ, έχει τη μαγιά για να γίνει ένας παίκτης που θα παίξει μπάσκετ. Όλα τα άλλα μπορεί να τα μάθει στην πορεία, μέσα από την προπόνηση και την καθημερινή βελτίωση" είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο έμπειρος κόουτς για τρεις ημέρες δίδαξε στα παιδιά όλα όσα ανέφερε ως βασικά στοιχεία για έναν μπασκετμπολίστα και μαζί με τον Τζέιμς Γκιστ και το προπονητικό τιμ των Θανάση Γιαπλέ (προπονητής της πρωταθλήτριας Κατάρ), Σταύρο Μυκονιάτη (ασίσταντ προπονητής στους Ρέθυμνο Creta Kings), Βασίλη Σούλη (πρώην διεθνής παίκτης και νυν προπονητής Ακαδημιών) και τον γυμναστή Βασίλη Μητσόπουλο, έδωσαν σε όσους συμμετέχουν στο "Gist & Friends" την εκπληκτική εμπειρία να προπονηθούν, να λάβουν σημαντικές συμβουλές και να λύσουν απορίες για το αγαπημένο τους άθλημα.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ