ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σφαιρόπουλος στο Sports Camp της ΧΑΝΘ

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επισκέφτηκε το Sports Camp της ΧΑΝΘ, συνομίλησε με τα παιδιά και απάντησε στα ερωτήματα τους. "Πρέπει να βάζετε στόχους στην ζωή σας", σχολίασε μεταξύ άλλων.

Ένας από τους σημαντικότερους αλλά και πιο πετυχημένους προπονητές της νέας γενιάς του Ελληνικού μπάσκετ, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος στις 30 Μαΐου οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του 12ου πρωταθλήματος των ερυθρολεύκων, επισκέφθηκε το Sports Camp της Χ.Α.Ν.Θ. κατά την 1η ημέρα της λειτουργίας του.

Στην διάρκεια της ομιλίας του στα 150 περίπου παιδιά που μετέχουν στο πρόγραμμα του Sports Camp, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στην σημασία του αθλητισμού στην ζωή του παιδιού, έδωσε χρήσιμες συμβουλές στους μικρούς αθλητές και απάντησε σε μια… «βροχή» ερωτημάτων που δέχθηκε. «Πρέπει να βάζετε μικρούς έστω στόχους στην ζωή σας , να μην σταματάτε με την παραμικρή δυσκολία, η προσπάθεια είναι το παν», είπε μεταξύ άλλων ενώ κάποιο παιδί ρώτησε πώς διαχειρίζεται ο ίδιος τον Βασίλη Σπανούλη! «Τον αντιμετωπίζω το ίδιο όπως και τον τελευταίο παίκτη της ομάδας. Θα μαλώσω το ίδιο τον Σπανούλη για ένα λάθος όπως και τον 12ο παίκτη μου» , απάντησε μεταξύ άλλων ο Σφαιρόπουλος.

Τον έμπειρο κόουτς υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις της Χ.Α.Ν.Θ. ο Διευθυντής Αθλητισμού Γιώργος Πετρίδης, ο Υπεύθυνος του Μουσείου μας Γιωργής Μπουσβάρος,, ο Υπεύθυνος των Sports Camp Γιάννης Ουζούνης( ο οποίος ετοίμασε και ένα όμορφο βίντεο το οποίο προβλήθηκε στα παιδιά με την προπονητική διαδρομή και τις επιτυχίες του Σφαιρόπουλου), όπως και ο ο νέος Υπεύθυνος Ακαδημιών του Μπάσκετ της Χ.Α.Ν.Θ. Νίκος Σερέτης.

Related content

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ