ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σαμπόνις τα έβαλε με τους διαιτητές!

Ο Σαμπόνις τα έβαλε με τους διαιτητές!

Η Αργεντινή νίκησε τη Λιθουανία στη δεύτερη παράταση με το νικητήριο σουτ του Φακούντο Καμπάτσο, σε ένα παιχνίδι όπου ο Άρβιντας Σαμπόνις μπήκε στο γήπεδο και ζήτησε τον λόγο από τους διαιτητές (VIDEOS)!

Η Αργεντινή και η Λιθουανία έδωσαν φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων ενώ το παιχνίδι σημαδεύτηκε από το winning shot του Φακούντο Καμπάτσο και την είσοδο του Άρβιντας Σαμπόνις στο παρκέ για να πει... δυο λόγια στους διαιτητές!

Κατ' αρχάς, οι "γκαούτσος" πήραν τη νίκη στη δεύτερη παράταση με το υπέρ τους 85-86 χάρη στο νικητήριο σουτ του γκαρντ της Μούρθια και παρά τις προσπάθειες του Παούλιους Γιανκούνας, ο οποίος είχε 21 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κοψίματα για τους Λιθουανούς.

Στο μεσοδιάστημα, οι διαιτητές απέβαλαν τον γιατρό της εθνικής Λιθουανίας για διαμαρτυρία ενώ χρειάστηκε να... μεσολαβήσει ο Βαλαντσιούνας για να αποφευχθεί το θερμό τετ-α-τετ του Γιαβτόκας με τους "γκρι"!

Έπειτα από όλα αυτά, ο πρόεδρος της λιθουανικής ομοσπονδίας, Άρβιντας Σαμπόνις, σηκώθηκε από τη θέση του και κατευθύνθηκε προς τους διαιτητές για να ζητήσει εξηγήσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ