ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σάκρε μάλλον… βαριόταν στον διαγωνισμό καρφωμάτων στην Ιαπωνία

Ο Σάκρε μάλλον… βαριόταν στον διαγωνισμό καρφωμάτων στην Ιαπωνία
AP/DAVID ZALUBOWSKI

Ο Ρόμπερτ Σάκρε βγάζει πλέον το... ψωμί του στην Ιαπωνία και πριν από μερικές ημέρες πήρε μέρος στον διαγωνισμό καρφωμάτων της B-League. Μάλλον, όμως, τον έβαλαν με το ζόρι! (VIDEOS)

Ήταν Νο.60 στο NBA draft 2012. Έχει πάρει μέρος σε 189 αγώνες της regular season του NBA και σε 2 παιχνίδια των playoffs. Πλέον, αγωνίζεται στην Ιαπωνία για λογαριασμό των Hitachi SunRockers Tokyo-Shibuya. Ο λόγος για τον Ρόμπερτ Σάκρε.

Ο 28χρονος σέντερ (2.13 μέτρα) είναι από τις ατραξιόν της ιαπωνικής λίγκας και αναμενόμενα βρέθηκε στο All Star Game. Μέτρησε 16 πόντους και 13 ριμπάουντ στον αγώνα επίδειξης και παράλληλα πήρε μέρος στον διαγωνισμό καρφωμάτων.

Μάλλον, όμως, δεν το ήθελε. Δεν είχε όρεξη. Ή δεν είχε έμπνευση. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό που θα δείτε στο video που ακολουθεί:

Το παράξενο της υπόθεσης είναι πως ο Σάκρε συγκέντρωσε 45 βαθμούς από τους πέντε κριτές! Ο διαγωνισμός καρφωμάτων στην Ιαπωνία έχει αποκλειστικά έναν γύρο και για να συγκεντρώσει 45 βαθμούς η προσπάθεια του Σάκρε, το ερώτημα είναι τι έκαναν οι υπόλοιποι συμμετέχοντες… Η απάντηση βρίσκεται στο video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ