Ο ΠΣΑΤ ζητά τιμωρία του Μπόγρη για τη βιαιοπραγία στον Σωτήρη Γεωργίου

Ο ΠΣΑΤ ζητά τιμωρία του Μπόγρη για τη βιαιοπραγία στον Σωτήρη Γεωργίου

Τις περαιτέρω ενέργειες της ΚΑΕ Ολυμπιακός με αφορμή την βιαιοπραγία στον Σωτήρη Γεωργίου από τον Γιώργο Μπόγρη ζήτησε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου.

Θέση για τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου της 24MEDIA, Σωτήρη Γεωργίου, από τον Γιώργο Μπόγρη, πήρε ο ΠΣΑΤ. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου ζήτησε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός να προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες για τον αθλητή της.

Η θέση του ΠΣΑΤ: "Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ στη σημερινή του (9.2.18) συνεδρίαση, μεταξύ των άλλων, ασχολήθηκε με την πράξη βιοπραγίας, που έγινε γνωστή, του καλαθοσφαιριστή Γιώργου Μπόγρη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, εναντίον του συναδέλφου Σωτήρη Γεωργίου, την οποία και καταδικάζει απερίφραστα.

Το γεγονός μάλιστα της ιδιότητας του αθλητή για τον δράστη της συγκεκριμένης επίθεσης, δημιουργεί επιπρόσθετα την ανάγκη να ζητήσουμε από τη διοίκηση της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, τις περαιτέρω ενέργειές της, τις οποίες και αναμένουμε. Σε κάθε περίπτωση ο ΠΣΑΤ δηλώνει τη συμπαράστασή του στον συνάδελφο Σωτήρη Γεωργίου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καταγγελίες του Σωτήρη Γεωργίου για επίθεση από τον Γιώργο Μπόγρη
Γεωργίου: "Δολοφονική επίθεση από τον Μπόγρη"  
 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24