ΜΠΑΣΚΕΤ

"O Παύλος έκλαιγε για τον Ντράζεν!"

"O Παύλος έκλαιγε για τον Ντράζεν!"

Ο πρώην Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Τάσσος Στεφάνου, αποκαλύπτει τον συγκλονιστικό διάλογο με τον Παύλο Γιαννακόπουλο μετά από τον θάνατο του τεράστιου Ντράζεν Πέτροβιτς!

Το νέο βιβλίο των Marjan Crnogaj και Vlado Radicevic "Τα χρόνια του Δράκου" / "Years of the Dragon" καταπιάνεται με άγνωστες πτυχές της καριέρας του Ντράζεν Πέτροβιτς.

Στο βιβλίο υπάρχει υποκεφάλαιο αφιερωμένο στον Παναθηναϊκό και τη συμφωνία του Κροάτη με τους "πράσινους". Ο πρώην γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, κ. Τάσσος Στεφάνου αναφέρεται στο προσύμφωνο που είχε ο Παύλος Γιαννακόπουλος με τον Ντράζεν και τη στιγμή που πληροφορήθηκε τον άδικο χαμό του.

"Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Χτύπησε στις 7:15 το τηλέφωνο μου και είναι ο κ. Παύλος.

"Τον χάσαμε Τάσο" μου λέει, δεν κατάλαβα τι εννοούσε.

"Μα του λέω, ποιον χάσαμε" και μου απαντά: "Τον Ντράζεν"

"Μα μου έχεις πει ότι έχουμε τόσο προφορική συμφωνία μαζί του, όσο και ένα γραπτό προσύμφωνο το οποίο έχεις στη τσέπη σου;".

"Τράκαρε με το αυτοκίνητο σήμερα το πρωί και σκοτώθηκε", μου απάντησε.

"Κοκάλωσα. Δεν ήξερα τι να πω. Ο πρόεδρος έκλαιγε επί δεκαπέντε λεπτά".

Ο "μεγάλος" Ντράζεν ήταν επιλογή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος τον λάτρευε και είχε ζήτησε από τον πατέρα του να τον φέρει στην ίδια ομάδα με Νίκο Γκάλη, όπως εκμυστηρεύτηκε ο κ. Στεφάνου.

Ο "Μότσαρτ του μπάσκετ" είχε αποφασίσει πριν το αυτοκινητικό του δυστύχημα στο Μόναχο να επιστρέψει στην Ευρώπη. Πρώτη του επιλογή ήταν ο Παναθηναϊκός, αν κι οι προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους έπεφταν "βροχή"

Στο βιβλίο επίσης, το οποίο ανήκει στους συγγραφείς Marjan Crnogaj και Vlado Radicevic, αποκαλύπτεται για πρώτη φορά, η πρόθεση του να μείνει στην Ελλάδα ένα με δύο χρόνια και να επιστρέψει στο ΝΒΑ για λογαριασμό των Celtics.

Το βιβλίο για τη ζωή του Ντράζεν Πέτροβιτς

"O Παύλος έκλαιγε για τον Ντράζεν!"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ