ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Πολ Ντέιβις σταματά το μπάσκετ στα 32 του χρόνια

Με μήνυμα μου στην ιστοσελίδα της Χίμκι, ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, Πολ Ντέιβις, εξαιτίας των τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν, πήρε την μεγάλη απόφαση να τερματίσει την καριέρα του. "Το σώμα μου δεν μπορεί να ανταποκριθεί".

Την μεγάλη απόφαση να τερματίσει την καριέρα του πήρε ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ, Πολ Ντέιβις, στα 32 του χρόνια (21/7/1984), εξαιτίας των αρκετών τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν στις τελευταίες σεζόν.

Ο Πολ Ντέιβις, ο οποίος αγωνίστηκε στην Χίμκι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχοντας πολλές συμμετοχές σε επίπεδο Euroleague, με προσωπικό του μήνυμα στην ιστοσελίδα της ρωσικής ομάδας, γνωστοποίησε την απόφαση του. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Κλίπερς και των Ουίζαρντς, ενώ διένυσε και μία διετία (2010-2012) στην Κάχασολ.

Μεταξύ άλλων, στο μήνυμα του, ανέφερε τα εξής: "Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου στην Χίμκι, δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλο κλαμπ είναι. Πάνω από όλα μου άρεσε η συνεργασία που είχα με τους συμπαίκτες μου όλα αυτά τα χρόνια. Οι Ρώσοι παίκτες της ομάδας και οι φίλαθλοι της με υποδέχτηκαν με μεγάλη θέρμη και έκανα φίλους για μια ζωή στα τέσσερα χρόνια που αγωνίστηκα εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της Χίμκι.

Πάντα προσπαθούσα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε ματς και αυτό νομίζω πως φάνηκε. Πάντα μου άρεσε να παίζω στην έδρα μας με τους οπαδούς μας. Θα θυμάμαι την κατάκτηση του Eurocup με την Χίμκι, τους ανθρώπους του κλαμπ και τους φιλάθλους. Είμαι πλέον παλαίμαχος μπασκετμπολίστας. Το σώμα μου δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στους τραυματισμούς, ακόμα και αν το μυαλό μου θέλει. Από δω και πέρα θα απολαύσω την ζωή μου με την οικογένειά μου και τους φίλους μου, ενώ θα είμαι φίλαθλος του αθλητισμού και όχι παίκτης.

Ευχαριστώ, Πολ! ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ