ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ντε Κολό απάντησε στη φήμη για τη Μπαρτσελόνα

Ο Ντε Κολό απάντησε στη φήμη για τη Μπαρτσελόνα

Ο ραδιοφωνικός σταθμός "Cadena Sur" έβαλε φωτιά στην Ευρώπη, μέχρι ο Νάντο Ντε Κολό να απαντήσει στη φήμη που μιλούσε για δικό του φλερτ με τη Μπαρτσελόνα.

Το μεσημέρι της Τρίτης (31/1) διαβάσατε στο Sport24.gr το πιο τρελό μεταγραφικό σενάριο του 2017 . Ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Sur μετέδωσε πως ο Νάντο Ντε Κολό προσέγγισε μέσω των εκπροσώπων του τη Μπαρτσελόνα, ώστε να δει αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να συνεργαστεί μαζί της από το καλοκαίρι κι έπειτα. Οι Ίβηρες υποστήριξαν πως ο Γάλλος θέλει να αποχωρήσει από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας επειδή δεν έχει άλλα κίνητρα και γιατί δεν αντέχει το κρύο της Ρωσίας, ενώ στάθηκαν και στο γεγονός ότι η σύζυγός του είναι Ισπανίδα.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Ντε Κολό χρησιμοποίησε το προφίλ του στο Twitter για να απαντήσει: " Παρά το γεγονός ότι έχει κρύο, μας αρέσει η ζωή στη Μόσχα. Σας ευχαριστούμε που ενδιαφέρεστε για εμάς" έγραψε και με αυτόν τον τρόπο προσπάθησε να διαλύσει τη φασαρία των τελευταίων ωρών. Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ακούμε σενάριο αποχώρησής του από την ΤΣΣΚΑ. Το ίδιο συνέβη και πέρυσι, όταν ακούστηκε μέχρι και ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, έστω και φιλολογικό. Τι ακολούθησε; Ο Ντε Κολό υπέγραψε νέο συμβόλαιο και έγινε ο πιο καλοπληρωμένος παίκτης της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ