ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μπάουμαν συναντήθηκε με τον Μπερτομέου

Ο Μπάουμαν συναντήθηκε με τον Μπερτομέου

Ο πρόεδρος της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν, είχε συνάντηση με τον εκτελεστικό διευθυντή της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου. Στο τραπέζι η συμβιβαστική λύση για τις ημερομηνίες των αγώνων.

H FIBA επιβεβαίωσε την συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της, Πάτρικ Μπάουμαν, με τον εκτελεστικό διευθυντή της EuroLeague, Τζόρντι Μπερτομέου, στην πόλη της Βαλένθια, μ ε κύριο θέμα συζήτησης το πρόγραμμα και το καλεντάρι των αγώνων, ώστε να μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά τα ματς και στις δύο διοργανώσεις.

Η FIBA έχει την δική της πρόταση, με την EuroLeague ακολούθως να απαντά για το επίμαχο θέμα. Ο Πάτρικ Μπάουμαν επιβεβαίωσε στον Τζόρντι Μπερτομέου πως βρίσκεται στο τραπέζι η συμβιβαστική λύση για το πρόγραμμα των αγώνων, το οποίο θα δίνει την δυνατότητα στους παίκτες ώστε να δώσουν το "παρών", τόσο στους αγώνες της EuroLeague, όσο και στις υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Κοινή η διάθεση, αλλά και η επιθυμία, να βρεθεί η "χρυσή" τομή, για το καλό του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις, αλλά και ενημέρωση για το συγκεκριμένο ζήτημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ