ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μουλαομέροβιτς “έκοψε” τον Τελέτοβιτς!

Ο Μουλαομέροβιτς “έκοψε” τον Τελέτοβιτς!

Ο τεχνικός της Εθνικής Βοσνίας, Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, αποφάσισε να “κόψει” από την 12αδα τον Μίρζα Τελέτοβιτς ενόψει του επόμενου αγώνα της ομάδας λόγω της άσχημης συμπεριφοράς του τελευταίου.

Ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν στην Βοσνία από τις επιδράσεις του επεισοδίου του Μίρζα Τελέτοβιτς με τον Ντζάναν Μούσα στον τελευταίο αγώνα της ομάδας.

Μπορεί οι δύο παίκτες της ομάδας να τα βρήκαν μεταξύ τους, ανεβάζοντας και σχετικό βίντεο για να επιβεβαιώσουν την συμφιλίωσή τους , μπορεί τα πράγματα να δείχνουν πλέον ότι έχουν ηρεμήσει, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν και συνέπειες. Κι αυτό γιατί πάνω από όλα είναι η πειθαρχία.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα από την Βοσνία, ο τεχνικός της ομάδας, Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, αποφάσισε να “κόψει” από την αποστολή τον Μίρζα Τελέτοβιτς ενόψει του αγώνα με την Σουηδία, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλει ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση. Η απολογία του φόργουορντ των Μπακς για το επεισόδιο με τον Ντζάναν Μούσα στον αγώνα κόντρα στην Ρωσία έγινε βέβαια δεκτή , ωστόσο ο Κροάτης τεχνικός θέλει με αυτό τον τρόπο να διατηρήσει τις ισορροπίες, δείχνοντας ότι κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα, ούτε καν το μεγαλύτερό της όνομα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ