ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Κάιλ Χάινς επιστρέφει στην Ελλάδα για το LG AegeanBall Festival!

Ο Κάιλ Χάινς επιστρέφει στην Ελλάδα για το LG AegeanBall Festival!

Ο Κάιλ Χάινς ανοίγει τον… χορό των σούπερ σταρ, οι οποίοι θα βρεθούν φέτος στην μαγευτική Σύρο. O Αμερικανός σέντερ επιστρέφει στην Ελλάδα για να στηρίξει τον Γιώργο Πρίντεζη, στην προσπάθειά του να καθιερώσει το LG AegeanBall Festival. "Να περάσουμε όμορφες στιγμές στην Ελλάδα", σχολίασε.

Το 2ο LG AegeanBall Festival είναι γεγονός, θα διεξαχθεί στα τέλη του Ιούνη (28/6-2/7) και το ενδιαφέρον συμμετοχής είναι ήδη τεράστιο! Η περσινή επιτυχία έθεσε υψηλά τον πήχη. Έτσι, το φετινό καλοκαίρι στη Σύρο αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο!

Η διοργάνωση ανακοίνωσε με χαρά τον πρώτο της σπουδαίο καλεσμένο από το εξωτερικό. Ο Κάιλ Χάινς ανοίγει τον… χορό των σούπερ σταρ, οι οποίοι θα βρεθούν φέτος στην μαγευτική Ερμούπολη! O “Σούπερμαν” θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να στηρίξει τον πρώην συμπαίκτη του, Γιώργο Πρίντεζη, στην προσπάθειά του να καθιερώσει το LG AegeanBall Festival.

Χάινς: "Τα λέμε σύντομα στη Σύρο"

Ο Αμερικανός Center έστειλε το μήνυμά του αποκλειστικά μέσω του www.aegeanball.gr: “Γεια σε όλους στην Ελλάδα! Γεια σε όλους στην όμορφη Σύρο! Θέλω να σας ανακοινώσω ότι θα συμμετέχω στο 3×3 LG AegeanBall Festival αυτό το καλοκαίρι!

Περιμένω με ανυπομονησία να περάσουμε όμορφες στιγμές στην Ελλάδα με φιλάθλους και συμμετέχοντες, αλλά και να έχουμε ανταγωνιστικούς αγώνες. Μακάρι και να κερδίσω το Τουρνουά! Εύχομαι οι διοργανωτές να με συμπεριλάβουν σε καλή ομάδα! Ίσως, και με τον Γιώργο Πρίντεζη, καθώς έχουμε καλή προϊστορία ως συμπαίκτες!

Σε κάθε περίπτωση, θέλω να τον ευχαριστήσω πολύ για την πρόκληση και να δηλώσω τη συμμετοχή μου.

Καλημέρα! Σας ευχαριστώ πολύ! Τα λέμε σύντομα στη Σύρο!”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ