ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Κόμπι Μπράιαντ πήρε Όσκαρ!

Ο Κόμπι Μπράιαντ πήρε Όσκαρ!

Δύο χρόνια μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ο Κόμπι Μπράιαντ κατέκτησε βραβείο Όσκαρ για το "Dear Basketball" του Γκλεν Κιν (VIDEO)!

Ο Κόμπι Μπράιαντ τα καταφέρνει μια χαρά και μετά την καριέρα του ως επαγγελματίας αθλητής. Για αρχή, κατέκτησε βραβείο Όσκαρ στην 90ή τελετή που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας, για τη συμμετοχή του στο "Dear Basketball", μία ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους η οποία βασίστηκε πάνω σε ένα ποίημα που έγραψε ο "θρύλος" των Λέικερς το 2015, λίγο πριν προαναγγείλει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

" Δεν ξέρω εάν είναι δυνατόν. Ως παίκτες του μπάσκετ, υποτίθεται ότι πρέπει να το βουλώνουμε και να σκάμε μία μπάλα στο πάτωμα. Ωστόσο είμαι χαρούμενος που κάναμε κάτι παραπάνω από αυτό", τόνισε μετά την απονομή ο Κόμπι Μπράιαντ, που έμοιαζε να μην πιστεύει ότι έχει κατακτήσει το χρυσό αγαλματίδιο.

"Καλύτερο και από ένα πρωτάθλημα"

Στη συνέχεια χαρακτήρισε πηγή έμπνευσής τη σύζυγό του, Βανέσα, μαζί με τα τρία παιδιά τους, αποκάλυψε ότι την απόφαση να μετατρέψει το ποίημα σε ταινία την πήρε έπειτα από προτροπή της 11χρονης κόρης του, Τζιάνα, η οποία του είπε: " μπαμπά, πάντα μας λες να κυνηγάμε τα όνειρά μας, οπότε γίνε άνδρας"!

" Το συναίαθημα είναι καλύτερο και από την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, για να είμαι ειλικρινής. Το ορκίζομαι. Όταν ξυπνάω το πρωί ανυπομονώ να γράψω", πρόσθεσε ο Κόμπι, τον οποίον συνεχάρησαν πολλοί παλιοί και σύγχρονοι σούπερ σταρς του ΝΒΑ μέσω των social media. Από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τον Σακίλ Ο'Νιλ, μέχρι τον Μάτζικ Τζόνσον και τον Μπιλ Ράσελ...

Δείτε τη στιγμή της απονομής του βραβείου Όσκαρ στον Κόμπι Μπράιαντ:







Photo by Jordan Strauss/Invision/AP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ