ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Κένταλ δεν δέχεται την ήττα, για το παιδί του

Ο Κένταλ δεν δέχεται την ήττα, για το παιδί του
©KRISTIE ROBIN PHOTOGRAPHY WWW.KRISTIEROBIN.COM, ©KRISTIE ROBIN PHOTOGRAPHY WWW.KRISTIEROBIN.COM

Εδώ και μερικούς μήνες ο Λιβόν Κένταλ έχει αφήσει στην άκρη τα παρκέ, για να επιδοθεί στον κρισιμότερο αγώνα της ζωής του. Αυτό του να κρατήσει ζωντανό το παιδί του, που έχει διαγωνιστεί με όγκο στον εγκέφαλο.

Δεν πάνε παρά μερικοί μήνες από τη στιγμή που -πριν ολοκληρωθεί η περσινή αγωνιστική περίοδος- ο Λιβόν Κένταλ ενημέρωνε την Γκραν Κανάρια πως δεν πρόκειται να ξαναφορέσει τη φανέλα της . Μέχρι νεοτέρας. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το γεγονός πως έπρεπε να δώσει τον σπουδαιότερο αγώνα της ζωής του. Να κρατήσει ζωντανό τον γιο του.

Ο Σκάιλερ Κένταλ έγινε ενός έτους το καλοκαίρι, πλην όμως δεν έχει καταφέρει να χαρεί την παιδική ηλικία. Κι αυτό γιατί διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να καλείται να δώσει τον υπέρ πάντων αγώνα. Με τον διάσημο μπαμπά του σε ρόλο πρωταγωνιστή στη μάχη που δίνει.

Ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου και του Αμαρουσίου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μήνυμα, με το οποίο ευχαριστεί όσους βρίσκονται στο πλευρό του για να τον στηρίξουν, παραθέτοντας το λινκ , μέσω του οποίου συγκεντρώνονται χρήματα για τις θεραπείες του γιου του. Οι πρώτες επεμβάσεις έχουν γίνει με επιτυχία, με τις θεραπείες να ακολουθούν. Με την ευχή όλων φυσικά να έχουν όλα ευτυχή κατάληξη.

Ο Κένταλ δεν δέχεται την ήττα, για το παιδί του
VL+QYLIHGMN8JAVEEJ5B8Z2EUPEWVRHI+YJLD1WDWM6LTOTQRO4FT/CD8D/PUZXZZV9PX/G0Z1TXS7LXEZNZ/G==
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ