ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γκιστ περιμένει... παρέα

Ο Γκιστ περιμένει... παρέα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζέιμς Γκιστ θα βρίσκεται στο Costa Navarino από τις 26 έως τις 30 Ιουνίου, δηλώνοντας -με "ποστάρισμα" στο Instagram- την ανυπομονησία του για το γεγονός.

Ο Τζέιμς Γκιστ είναι διοργανωτής του φετινού basketball camp στο Costa Navarino, που θα διεξαχθεί από τις 26 έως τις 30 Ιουνίου. Ο φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού θα είναι ο... πρωταγωνιστής της υπόθεσης, με τον ίδιο να δηλώνει ανυπόμονος για τη στιγμή που θα ξεκινήσει η διαδικασία.

Δεν έκρυψε μάλιστα τη χαρά του για το γεγονός με "ποστάρισμα" που έκανες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκεί όπου έγραψε πως " ελάτε μαζί μου στον υπέροχο χώρο του Costa Navarino. Ανυπομονώ για την επόμενη εβδομάδα. Μοιραστείτε το γεγονός και ελάτε να περάσουμε υπέροχα". Συνόδευσε μάλιστα το μήνυμά του με hashtag, όπου επεσήμανε πως " ελπίζω να σας δω εκεί".

Come join me at "Gist & Friends" Basketball Camp June 26-30 at the amazing resort Costa Navarino. Looking forward to next week. Pass the word around and let's have a great time! #HopeToSeeYouThere

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης James Gist III (@gistopoulous14) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ