ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο "Papaloukas & Friends"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο "Papaloukas & Friends"

O Γιάννης Σφαιρόπουλος, θα συμμετάσχει στο 3ο Basketball Camp, με την ονομασία "Papaloukas & friends" που θα φιλοξενηθεί από τις 27 Ιουνίου έως την 1 Ιουλίου, στο σύγχρονο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Navarino Dunes.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα συμμετάσχει ως guest star στο προπονητικό camp μπάσκετ, προσφέροντας στα παιδιά (7-17 ετών) που θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα τη μοναδική ευκαιρία να συνομιλήσουν, να λάβουν συμβουλές και να προπονηθούν υπό την καθοδήγηση του προπονητή του πρωταθλητή Ελλάδας και φιναλίστ του Final Four της Euroleague, Ολυμπιακού.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος από τη στιγμή που κλήθηκε να αναλάβει τον Ολυμπιακό, επέβαλε τη φιλοσοφία του, βελτίωσε σημαντικά την αμυντική λειτουργία των "ερυθρόλευκενω" και χωρίς αμφιβολία έβαλε την υπογραφή του στον τρόπο παιχνιδιού των πρωταθλητών Ελλάδος. Γεγονός που αναγνωρίζεται από όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι τονίζουν ότι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος συνετέλεσε τα μέγιστα στην εφετινή επιτυχία τους!

Το 3ο Basketball Camp, που θα διεξαχθεί με την ονομασία "Papaloukas & Friends" και θα πραγματοποιηθεί από τις 27 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου, είναι ξεχωριστό, καθώς φιλοξενείται σε ιδανικό περιβάλλον, όπου οι επισκέπτες μπορούν να συνδυάσουν την αναψυχή στο υψηλότερο επίπεδό της και το μπάσκετ, τόσο για τα παιδιά στο πρωινό πρόγραμμα όσο και για τους ενήλικες τις απογευματινές ώρες στο "Fantasy Basketball Camp".

Καινοτόμο και πρωτοποριακό, εκτός από το άρτια και επιστημονικά δομημένο προπονητικό πρόγραμμά του, το "Papaloukas & Friends" θα δώσει για μια ακόμη φορά την ευκαιρία σε ταλέντα του αθλήματος και παιδιά που αγαπούν το μπάσκετ να προπονηθούν με τις καλύτερες συνθήκες και με τους πλέον κατάλληλους δασκάλους προκειμένου να βελτιώσουν την τεχνική τους, να μάθουν τρόπους ατομικής προπόνησης και εξέλιξης, αλλά και να διασκεδάσουν παίζοντας μπάσκετ.

Στο σύγχρονο κλειστό, προδιαγραφών FIBA, γήπεδο μπάσκετ του Navarino Dunes, ο Θοδωρής Παπαλουκάς μαζί με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλο και πολλούς άλλους guest stars, θα μυήσουν στα "μυστικά" του αθλήματος, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7-17 ετών.

Το πρόγραμμα του Camp, μαζί με τον Θοδωρή Παπαλουκά, έχουν σχεδιάσει και εφαρμόζουν σε τέσσερις σταθμούς προπόνησης, οι Θανάσης Γιαπλές (πρωταθλητής Κατάρ 2015 με την Αλ Ραγιάν), Σταύρος Μυκονιάτης (assistant προπονητής στο Ρέθυμνο Creta Kings) και Βασίλης Μητσόπουλος (γυμναστής της Αλ Ραγιάν και παλαιότερα πολλών ομάδων της Α1).

Το "Fantasy Basketball Camp", που απευθύνεται στους ενήλικες, θα πραγματοποιηθεί τις ίδιες ημέρες και προσκαλεί τους μεγαλύτερους σε ηλικία φίλους του μπάσκετ να προπονηθούν και να ζήσουν τη δική τους μοναδική μπασκετική εμπειρία, δίπλα στα διαχρονικά είδωλα τους.

Το πρόγραμμα του "Fantasy Basketball Camp" θα περιλαμβάνει:

-ομιλία του Θοδωρή Παπαλουκά (γύρω από την ομαδικότητα, την αυτοπειθαρχία, την ανάληψη ευθύνης και τη σωστή προετοιμασία πριν από έναν αγώνα)

-ομιλία έμπειρου γυμναστή (ελληνικής ομάδας Α1 κατηγορίας) πάνω σε θέματα διατροφής, υγείας και σωστής εκγύμνασης

-συμβουλές βελτίωσης ατομικής τεχνικής από καταξιωμένους προπονητές (Α1 κατηγορίας), τόσο γενικά όσο και σε ατομικά θέματα που θα ζητήσει ο συμμετέχων ενήλικος (π.χ. ντρίμπλα, σουτ)

-σύντομη ανάλυση DVD με την παρουσίαση βασικών στοιχείων scouting για την προετοιμασία ενός αγώνα

-διαγωνισμό δεξιοτήτων για την αξιολόγηση των συμμετεχόντων πριν από τη διεξαγωγή ενός mini draft για την επιλογή ομάδων

-αγωνιστικό διπλό με τη συμμετοχή των παρόντων (εν ενεργεία και βετεράνων) αθλητών

-αυτόγραφα και προσωπική φωτογράφηση με τους παρόντες αθλητές & προπονητές,

-αναμνηστικό T-shirt και πολλά άλλα

Επίσης οιι μεγαλύτεροι σε ηλικία φίλοι του αθλήματος θα μπορούν, σε ανοιχτό πρόγραμμα, να παίξουν μπάσκετ με τους superstars που θα συγκεντρωθούν στο κορυφαίο Resort της Μεσογείου.

Για περισσότερες πληροφορίες

Navarino Dunes, Costa Navarino. Τηλ.: 27230-97.000

και στις ιστοσελίδες

www.westincostanavarino.com και

www.romanoscostanavarino.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ