ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γιαννάκης τιμήθηκε από τον Άρη Αμφίκλειας

Ο Γιαννάκης τιμήθηκε από τον Άρη Αμφίκλειας

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε το παρών στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Αμφίκλειας όπου και τιμήθηκε από την τοπική ομάδα του Άρη, αλλά και τον Λοκρό Αταλάντης, για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με την αλματώδη άνοδο του αθλήματος στη χώρα μας, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, έδωσε το "παρών" στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Αμφίκλειας όπου και τιμήθηκε από την τοπική ομάδα του Άρη, αλλά και τον Λοκρό Αταλάντης, για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Σεμνός και προσιτός σε όλο τον κόσμο, δεν αρνήθηκε φωτογραφία σε κανέναν, κουβέντιασε με όλο τον κόσμο που τον πλησίασε και όταν πήρε το μικρόφωνο για να τιμηθεί για την προσφορά του στο άθλημα αλλά και για το ήθος του όπως έλεγε σωστά και η επιγραφή στην πλακέτα, τόνισε πως το μεγαλύτερο επίτευγμα που έχει καταφέρει εκείνος αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της γενιάς του, είναι ότι κατάφεραν να φέρουν το μπάσκετ σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ο Γιαννάκης τιμήθηκε από τον Άρη Αμφίκλειας
Ο Γιαννάκης τιμήθηκε από τον Άρη Αμφίκλειας

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε για την εκδήλωση, λέγοντας τα εξής: "Χαίρομαι για πολλούς λόγους. Πρώτα απ’ όλα, γιατί έγινε ένα παιχνίδι για φιλανθρωπικούς σκοπούς γιατί αυτή είναι και η ουσία του αθλητισμού και ιδιαίτερα του μπάσκετ, ένα παιχνίδι που πρέπει να μάθουμε να αλλάζουμε πάσες και να συνεργαζόμαστε για να πετύχουμε. Χαίρομαι γιατί αυτόν τον αγώνα τον διοργάνωσε ο Άρης, γιατί η γενιά μου και η παρέα τότε που είχαμε δημιουργήσει έκανε διάφορες ομάδες σε όλη την Ελλάδα οι οποίες ονομάστηκαν Άρης και χαίρομαι για αυτό. Επίσης, χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί βρήκα ανθρώπους που αγαπάνε το μπάσκετ πάρα πολύ και αυτό μου έδωσε μεγάλο θάρρος για το μέλλον του Ελληνικού μπάσκετ. Τα Ελληνόπουλα δείχνουν πως έχουν θέληση σε οποιοδήποτε μέρος, να μάθουν να παίζουν μπάσκετ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ