ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Διαμαντάκος στην Σίμπενικ με 6μηνο συμβόλαιο

Ο Διαμαντάκος στην Σίμπενικ με 6μηνο συμβόλαιο

Παίκτης της Σίμπενικ θα γίνει ο πρώην σέντερ των Παναθηναϊκού και Κηφισιάς, Γιώργος Διαμαντάκος, ο οποίος ταξίδεψε στην Κροατία ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο του.

Στην Κροατία θα συνεχίσει την καριέρα του ο 21χρονος (14/1/1995) Έλληνας σέντερ, Γιώργος Διαμαντάκος, ο οποίος τον τελευταίο 1.5 μήνα έκανε ατομικές προπονήσεις.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Διαμαντάκος θα αγωνιστεί στην Σίμπενικ, στην πρώτη ομάδα του Ντράζεν Πέτροβιτς. Ο υψηλόσωμος (2.14) σέντερ ταξίδεψε στην Κροατία ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα, το οποίο θα έχει διάρκεια έξι μήνες.

Ο Γιώργος Διαμαντάκος πέρασε μία τριετία στον Παναθηναϊκό και το τελευταίο διάστημα αποτέλεσε μέλος της Κηφισιάς, δίχως να καταφέρει να κερδίσει χρόνο συμμετοχής. Πλέον, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κροατία, αγωνιζόμενος για την Σίμπενικ.

Πριν λίγους μήνες, αποτελώντας μέλος της Κηφισιάς, επειδή δεν είχε χρόνο συμμετοχής, προσπάθησε να πάει Απόλλωνα, αλλά η μεταγραφή χάλασε επειδή η Κηφισιά είχε δώσει ήδη τον Δημήτρη Μαυροειδή στην ΑΕΚ και δεν μπορούσε να δώσει δεύτερο Έλληνα παίκτη σε ελληνική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ