ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Άντιτς διεκδικεί 25 εκ. δολάρια από την αστυνομία της Νέας Υόρκης!

Ο Άντιτς διεκδικεί 25 εκ. δολάρια από την αστυνομία της Νέας Υόρκης!

Ο Πέρο Άντιτς κατηγορεί την αστυνομία της Νέας Υόρκης για λανθασμένη σύλληψη, παράνομη φυλάκιση, επίθεση, ξυλοδαρμό, αμέλεια, παραβίαση πολιτικών δικαιωμάτων και κακοδικία, ζητώντας 25 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση!

Ο Πέρο Άντιτς απασχόλησε πέρσι τα media στις ΗΠΑ με αφορμή τη σύλληψή του στη Νέα Υόρκη μαζί με τον Τάμπο Σεφολόσα με την κατηγορία της παρεμπόδισης των αρχών, μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε ο Κρις Κόπλαντ .

" Πρόκειται για τον ορισμό της κατάστασης: βρέθηκα στο λάθος σημείο, την λάθος στιγμή" εξήγησε ο Σκοπιανός φόργουορντ-σέντερ μετά την αποφυλάκισή του.

Οι δυο τους κατέβαλαν την εγγύηση που όρισε το δικαστήριο και αποφυλακίστηκαν ωστόσο ο Άντιτς δεν άφησε το ζήτημα να περάσει έτσι! Ο παίκτης της Φενέρμπαχτσε αξιώνει ως αποζημίωση το ποσό των 25 εκατομμυρίων δολαρίων, κατηγορώντας την αστυνομία της Νέας Υόρκης για λανθασμένη σύλληψη, παράνομη φυλάκιση, επίθεση, ξυλοδαρμό, αμέλεια, παραβίαση πολιτικών δικαιωμάτων και κακοδικία!

Το espn.com φιλοξενεί δηλώσεις του δικηγόρου του Άντιτς, Άλεξ Σπίρο, ο οποίος αναφέρει ότι " Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ουσιαστικά έχει αποδεχθεί ότι λανθασμένα και κατά παράβαση συνελήφθη ο Πέρο".

Η στιγμή της σύλληψης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ