ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Αμίτσι είδε συμπαίκτη του να παίρνει φωτιά σε Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!

Ο Αμίτσι είδε συμπαίκτη του να παίρνει φωτιά σε Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός!

Ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και πρώην ΝΒΑερ Τζον Αμίτσι, ήταν καλεσμένος σε εκπομπή και θυμήθηκε μία ιστορία από όταν αγωνιζόταν στην χώρα μας και σε ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ένας συμπαίκτης του πήρε (κυριολεκτικά) φωτιά!

" Μπήκαμε στο γήπεδο, ξεκινήσαμε την προθέρμανση και γύρισα και κοίταξα έναν από τους συμπάικτες μου και είχε πάρει φωτιά!" Με αυτό τον τρόπο περιέγραψε μεταξύ άλλων ο Τζον Αμίτσι την εμπειρία του από τα ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός την δεκαετία του 90'!

Ο παλαίμαχος Άγγλος σέντερ φιλοξενήθηκε στην ραδιοφωνική εκπομπή του BBC "Fighting Talk" όπου κλήθηκε να περιγράψει μία από τις πιο τρελές εμπειρίες του. Και επέλεξε αυτήν από την βραχύβια παρουσία του στην Ελλάδα (αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό για ένα διάστημα την σεζόν 1996/97), περιγράφοντας τις... ομορφιές που βίωσε όταν κλήθηκε να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό.

"Πήγαμε στο γήπεδο με ένα ειδικά σχεδιασμένο λεωφορείο που θα μας μετέφερε στο γήπεδό τους. Είχε μεγάλες κουρτίνες στα παράθυρα, επομένως δεν μπορούσες να δεις τίποτα. Μπήκαμε στο παρκέ, ξεκινήσαμε προθέρμανση και γύρισα και κοίταξα έναν από τους συμπαίκτες μου και είχε πάρει φωτιά! Κάποιος από την εξέδρα είχε πετάξει μια φωτοβολίδα στο παρκέ και ο συμπαίκτης μου φορούσε ρούχα φτιαγμένα από πολυεστέρα που φοράμε όταν κάνουμε προθέρμανση και άναψε σαν λαμπάδα! Το έβγαλε από πάνω του και τρέξαμε να μπούμε στα αποδυτήρια! Αυτό το παιχνίδι δεν τελείωσε καλά", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμίτσι, για να αναφερθεί στην συνέχεια σε μία άλλη ιστορία, όταν ο Θρυλικός Αλόνζο Μόρνινγκ του έριξε αγκωνιά στο κεφάλι και του το άνοιξε! Παρακολουθήστε το σχετικό video και ακούστε την διήγηση του Άγγλου σέντερ, καθώς και τις πραγματικά εκπληκτικές αντιδράσεις όσων βρέθηκαν στο στούντιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ