ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο... Σοβιετικός Κουζμίνσκας και το διπλωματικό επεισόδιο!

Ο... Σοβιετικός Κουζμίνσκας και το διπλωματικό επεισόδιο!

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους Νικς και η νέα σεζόν θα τον βρει στην κορυφαία βιομηχανία μπασκετικού θεάματος στον κόσμο όμως οι Αμερικανοί αποδείχτηκαν ελαφρώς ανιστόρητοι (PHOTOS).

Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και θα μετρήσει τις δυνάμεις του ανάμεσα στους κορυφαίους αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στους Νικς, ολοκληρώνοντας τον κύκλο του στη Μάλαγα και την Euroleague.

Ο Λιθουανός φόργουορντ υπέγραψε στους Νεοϋορκέζους κι εν συνεχεία εξήγησε πως πρόκειται για "ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα" ωστόσο οι Αμερικανοί δεν ήταν καλά διαβασμένοι σε ό,τι έχει να κάνει με την καταγωγή του νέου παίκτη τους!

Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Κουζμίνσκας, ο 27χρονος φόργουορντ είδε το όνομά του πλάι σε αυτά των Μπράντον Τζένινγς και Γιοακίμ Νοά ωστόσο ως τόπος καταγωγής αναφέρθηκε η... Σοβιετική Ένωση!

Ο... Σοβιετικός Κουζμίνσκας και το διπλωματικό επεισόδιο!

Ο ίδιος έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, εξηγώντας στο Twitter πως "θα ήθελα να ξεκαθαρίσω σε όλους ότι είμαι Λιθουανός. Είμαι σίγουρος ότι το ΝΒΑ και οι Νικς θα το διορθώσουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ