ΜΠΑΣΚΕΤ

ΝΒΑ και FIBA δίνουν την ευκαιρία σε 65 παιδιά να ζήσουν το όνειρο

ΝΒΑ και FIBA δίνουν την ευκαιρία σε 65 παιδιά να ζήσουν το όνειρο
FIBA.BASKETBALL

To NBA και η FIBA ενώνουν τις δυνάμεις τους και 65 παιδιά από 36 χώρες θα συμμετάσχουν στο 4ο Basketball Without Borders Global Camp (16-18/2) που εντάσσεται στο πλαίσιο του All Star Game.

Το ΝΒΑ και η FIBA δίνουν την ευκαιρία σε 65 αγόρια και κορίτσια από 36 χώρες να δώσουν το "παρών" στο 4ο ετήσιο Basketball Without Borders Global Camp (16-18/2), το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο του All Star Game, να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από αστέρια του καλύτερου πρωταθλήματος του κόσμου και να πάρουν μία... γεύση από τον μαγικό κόσμο.

Ο άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού, Έισι Λο, ο πρώην σέντερ της ΑΕΚ, Ποπς Μενσά Μπονσού και η γνώριμή μας από την θητεία της στον Αθηναϊκό, Ρουθ Ράιλι, θα είναι εκ των συνεργατών των Αλ Χόρφοντ, Γκόραν Ντράγκιτς, Ντομάντας Σαμπόνις, Τιμοφέι Μοζγκόφ και Σαμ Ντέκερ, οι οποίοι θα προπονήσουν τις πέντε ομάδες των παιδιών που αναμένεται να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία.

Επίσης, οι πέντε... head coach θα έχουν και την συνεργασία των Ντικέμπε Μουτόμπο, Άντοναλ Φόιλ, Μάικλ Κούπερ, Μπόστιαν Νάχμπαρ, Μαμαντού Ν΄Ντόι, Τσερόκι Παρκς, Τιάγκο Σπλίτερ, Ροντ Στρίκλαντ, Ρόνι Τουριάφ, Τζένιφερ Εϊτζι (Μέλος του WNBA Hall of Fame), Αν Μέγιερς Ντρίσντέιλ (Μέλος του WNBA Hall of Fame) Λίντσεϊ Χάρντινγκ (Πρώην παίκτρια του WNBA), Ίμπονι Χόφμαν (Πρώην παίκτρια του WNBA) και Μισέλ Φαν Γκορπ (Πρώην παίκτρια του WNBA).

Το "παρών" στο camp θα δώσουν και παίκτες που θα βρίσκονται στο All Star Game στο All Star Game, ενώ για πρώτη φορά θα συμμετάσχουν σε αυτό εννέα παίκτες ακαδημίες του ΝΒΑ που υπάρχουν ανά τον κόσμο (Αυστραλία, Κίνα, Μεξικό, Ινδία, Σενεγάλη). Τέλος, προπονητικό ρόλο θα έχουν και οι Τζον Μπράιαντ (Ασίσταντ Κόουτς στους Σίξερς), Τζόνα Χέρσιου (Ασίσταντ Κόουτς στους Λέικερς), Εντ Πίκνι (Ασίσταντ Κόουτς στους Τίμπεργουλφς), Ουίλ Σκοτ (Ασίσταντ Κόουτς στους Λέικερς και οι Πι Τζέι Καρλέσιμο (πρώην προπονητής στο ΝΒΑ και ασίσταντ κόουτς της Dream Team το 1992), Πολ Γουέστχεντ (Πρωταθλητής του ΝΒΑ το 1980 με τους Λέικερς), Ντον Σογουόλτερ (προπονητής των Εθνικών Ομάδων της USA Basketball), ενώ διευθυντές είναι οι Πάτρικ Χαντ (Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ενωσης Προπονητών Μπασκετ), Γκέρσον Ρόχας (Χιούστον Ρόκετς), Μαρίν Σέντλατσεκ (Φιλαδέλφεια Σίξερς) και Μασάι Ουζίρι (Τορόντο Ράπτορς).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ