ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντόντσιτς, όπως Νοβίτσκι και Μπερντ!

Ντόντσιτς, όπως Νοβίτσκι και Μπερντ!

Ο Λούκα Ντόντσιτς σκόραρε με fade-away σουτ στο ένα πόδι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και το Sport24.gr θυμίζει ό,τι έπραξαν στο παρελθόν οι Νοβίτσκι, Μπερντ, Ναβάρο, Κάρι και Ουέστμπρουκ (VIDEOS).

Την περασμένη Παρασκευή (16/10), η Χίμκι υποχρέωσε τη Ρεάλ στην πέμπτη της ήττα σε έξι αγώνες όμως η αναμέτρηση με τους Ρώσους είχε ξεχωριστή σημασία για τον Λούκα Ντόντσιτς.

Ο νεαρός Σλοβένος γκαρντ, ο οποίος αναδείχθηκε MVP στην τελική φάση του πρωταθλήματος Εφήβων στην Ισπανία, έκανε το ντεμπούτο του στην Euroleague στον συγκεκριμένο αγώνα σε ηλικία 16 ετών, 7 μηνών και 18 ημερών, έχοντας 2 πόντους (2/2 βολές) και 1 λάθος αγωνιζόμενος 5'40" στο Basketball Center της Μόσχας.

Ο ήρωας της ιστορίας μας υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με τη "Βασίλισσα" το 2012 ενώ στις 30 Απριλίου 2015 έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης που έχει παίξει στη Liga Endesa. Χθες (22/10) η Ρεάλ σκόρπισε τον Ερυθρό Αστέρα στο Barclaycard Center ενώ ο Ντόντσιτς πρόσφερε ένα από τα ωραιότερα highlights αφού θύμισε... Ντιρκ Νοβίτσκι!

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τους Σέρβους, ο πιτσιρικάς πήρε την μπάλα από τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ και σκόραρε από τη γωνία σε "νεκρό" χρόνο με fade-away σουτ στο ένα πόδι! Ό,τι έχουν πράξει, δηλαδή, οι Ντιρκ Νοβίτσκι, Λάρι Μπερντ, Χουάν Κάρλος Ναβάρο και Στέφεν Κάρι.

Δείτε τα σχετικά VIDEOS και κάντε τις συγκρίσεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ