ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκολιτς: "Με Μαριάνοβιτς θα παίρναμε το χρυσό!"

Νίκολιτς: "Με Μαριάνοβιτς θα παίρναμε το χρυσό!"

Ο άμεσος συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς στην εθνική Σερβίας, Μούτα Νίκολιτς, εξήγησε ότι η Σερβία θα μπορούσε να είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο ντε Τζανέιρο αν είχε στις τάξεις της τους Μαριάνοβιτς και Μπιέλιτσα!

Η Σερβία έφτασε ως το τέλος της διαδρομής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, αν και χρειάστηκε να αγωνιστεί στο Προολυμπιακό τουρνουά του Βελιγραδίου χωρίς τους Μπόμπαν Μαριάνοβιτς και Νέμανια Μπιέλιτσα.

Ο μεν Μπιέλιτσα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό ενώ ο Μαριάνοβιτς ενημέρωσε 20 μέρες πριν από το τζάμπολ του Προολυμπιακού τουρνουά ότι ήθελε να διεκδικήσει νέο συμβόλαιο στο ΝΒΑ, βάζοντας σε δεύτερο πλάνο την εθνική ομάδα.

Από την πλευρά του, ο ασίσταντ κόουτς των ασημένιων Ολυμπιονικών στο Ρίο, Μούτα Νίκολιτς, εξήγησε ότι η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς θα μπορούσε να είχε κάνει το βήμα παραπάνω αν είχε στη διάθεσή της τους παραπάνω παίκτες.

"Δυστυχώς ο Μπιέλιτσα και ο Μαριάνοβιτς δεν ήταν μαζί μας. Ίσως να παίρναμε το χρυσό αν τους είχαμε από την αρχή! Ενδεχομένως να χάναμε από τους Αμερικανούς, αλλά με 5-6 πόντους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ