ΜΠΑΣΚΕΤ

Νέο εμπόδιο η Κίνα: Η Shandong δεν αφήνει τον Μοτιεγιούνας να παίξει με τη Λιθουανία

Lithuania's Donatas Motiejunas reacts during the EuroBasket European Basketball Championship semifinal match against Croatia in Ljubljana, Slovenia, Friday, Sept. 20, 2013. (AP Photo/Petr David Josek)
Lithuania's Donatas Motiejunas reacts during the EuroBasket European Basketball Championship semifinal match against Croatia in Ljubljana, Slovenia, Friday, Sept. 20, 2013. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Η ομοσπονδία της Λιθουανίας ζήτησε από την Shangong να επιτρέψει στον Ντονάτας Μοτιεγιούνας να παίξει με την Εθνική στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Έναν νέο αντίπαλο έχει από την Τετάρτη (1/11) η FIBA, καθώς ομάδα του Κινεζικού πρωταθλήματος δεν επιτρέπει σε Ευρωπαίο αθλητή να ταξιδέψει στα μέρη μας για να αγωνιστεί στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Ντονάτας Ουρμπόνας, η ομοσπονδία της Λιθουανίας ζήτησε από την Shandong να επιτρέψει στον Ντονάτας Μοτιεγιούνας να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της χώρας, όμως οι Golden Stars απάντησαν αρνητικά και δεν αφήνουν τον παίκτη τους να αναχωρήσει στη διάρκεια της σεζόν.

Υπενθυμίζουμε πως ο Γιάννης Μπουρούσης αγωνίζεται στην ίδια λίγκα, με τη φανέλα Zhejiang Lions, έχει κληθεί από τον ομοσπονδιακό προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλο και σχεδιάζει να βρίσκεται στα τέλη του μήνα στην Ελλάδα για να βοηθήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ