ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπουρούσης: "Δεν ήθελα να ρισκάρω στο ΝΒΑ, είχα πρόταση από τους Ουόριορς"

Ο Γιάννης Μπουρούσης μίλησε στην ΕΡΤ για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, σχολιάζοντας πως δεν ήθελε να ρισκάρει στο ΝΒΑ, ενώ παραδέχτηκε πως είχε πρόταση από τους Ουόριορς.

Ο Γιάννης Μπουρούσης, στο περιθώριο του "3 on 3" τουρνουά στην Σύρο, μίλησε στην ΕΡΤ για την απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, ενώ παραδέχτηκε πως είχε πρόταση από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Ο Έλληνας σέντερ, ο οποίος από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στους "πράσινους", σχολίασε τα εξής: "Συνειδητά γύρισα. Ήμουν πέντε χρόνια στο εξωτερικό. Έχω γίνει καλύτερος παίκτης πνευματικά, λόγω εμπειρίας. Με εμπιστεύτηκαν η διοίκηση και η ομάδα. Έχουν παίξει τόσοι αστέρες στον Παναθηναϊκό. Θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ αυτή την ομάδα".

Ρωτήθηκε, εν συνεχεία, για την πρόταση των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, προκειμένου να μεταπηδήσει στο ΝΒΑ, κι απάντησε: "Αληθεύει. Είχα πρόταση και από άλλες δύο ομάδες στο ΝΒΑ. Δεν ήθελα να το ρισκάρω και να πάρω μονοετές συμβόλαιο. Η επιθυμία του Παναθηναϊκού ήταν μεγάλη και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που μιλήσαμε. Εάν ήθελα να πάρω το μεγάλο συμβόλαιο θα πήγαινα σε μεγάλη ομάδα της Ευρώπης και του εξωτερικού".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ