ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπορίς Ντιό: "Ευρώπη; Γιατί όχι..."

Μπορίς Ντιό: "Ευρώπη; Γιατί όχι..."
2010 NBAE

Ετοιμος να γυρίσει στην Ευρώπη, αν δεν βρει ομάδα στο ΝΒΑ, δήλωσε πως είναι ο 35χρονος πλέον Μπορίς Ντιό που προετοιμάζεται για το Eurobasket 2017.

Μέλος του ΝΒΑ από το φθινόπωρο του 2003, ο Μπορίς Ντιό είναι πλέον 35 ετών και παραμένει free agent. Δεν έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά τους 1064 αγώνες κανονικών περιόδων και τους ακόμη 119 σε playoffs, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δεν στενοχωριέται. Και δεν το βάζει κάτω. Όπως μάλιστα δηλώνει, δεν είναι απίθανο να τον δούμε να αποχαιρετά τις ΗΠΑ για να παίξει ακόμη και στην Ευρώπη, βαδίζοντας προς το τέλος της επαγγελματικής του πορείας.

" Μπορώ να πω ότι θα είμαι 100% στο ΝΒΑ την ερχόμενη περίοδο; Όχι, δεν μπορώ να το πω. Δεν έχω βρει ακόμη ομάδα. Εχω βέβαια κάποιες επαφές, αλλά χωρίς να υπάρχει κάτι περισσότερο ή κάτι σίγουρα. Δεν κλείνω καμία πόρτα, ούτε αυτή της Ευρώπης. Γιατί όχι δηλαδή; Θα μπορούσε. Δεν βιάζομαι πάντως να κλείσω πριν το Eurobasket, δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία στο μυαλό μου. Υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να εξετάσω στο μυαλό μου" υποστήριξε ο πολύπειρος Γάλλος φόργουορντ.

Ο Ντιό έχει 8.6 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ ανά 27 λεπτά στην καριέρα του στο ΝΒΑ, στο οποίο έχει φορέσει τις φανέλες των Hawks, Suns, Hornets, Spurs, Jazz και έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, αυτό του 2014.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ