ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπήκε με το... δεξί το Κατάρ

Μπήκε με το... δεξί το Κατάρ

Με χαμόγελα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στους Αγώνες του Αραβικού Κόλπου (GCC Championship) ο Βασίλης Φραγκιάς, καθώς η εθνική ομάδων του Κατάρ επικράτησε με 70-67 των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η... ανανεωμένη Εθνική ομάδα του Κατάρ στους Aγώνες του Αραβικού Κόλπου (GCC Championship) που διεξάγονται στο Ντουμπάι.

Ο Βασίλης Φραγκιάς κι ο άμεσος συνεργάτης του, Γιώργος Μπιτζάνης, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης είδαν την ομάδα τους να κερδίζει με 70-67 τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κι έτσι μπήκαν με το... δεξί στη διοργάνωση που δίνει την πρόκριση στους Πανασιατικούς αγώνες του 2017.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα των Ελλήνων προπονητών θα είναι αύριο (31/8) το Μπαχρέιν. Ο στόχος για την Εθνική του Κατάρ, η οποία φέτος προχώρησε σε ριζική ανανέωση αλλάζοντας κατά 70% το ρόστερ της με στόχο να μειώσει το μέσο όρο ηλικίας, είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης, καθώς μόνο αυτή δίνει την πολυπόθητη πρόκριση για τους Πανασιατικούς αγώνες.

Το Κατάρ εκτός των Εμιράτων και του Μπαχρέιν θα αντιμετωπίσει και τις εθνικές ομάδων των Ομάν - Σαουδική Αραβία σε ένα μίνι πρωτάθλημα, στο οποίο θα "χαμογελάσει" μόνο η ομάδα που θα τερματίσει στη πρώτη θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ