ΜΠΑΣΚΕΤ

Μοτιεγιούνας: "Ήθελα Μακάμπι, αλλά άλλαξαν... 10 προπονητές σε 2 χρόνια!"

Μοτιεγιούνας: "Ήθελα Μακάμπι, αλλά άλλαξαν... 10 προπονητές σε 2 χρόνια!"
2014 NBAE

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας παραδέχθηκε ότι εξέτασε σοβαρά την πρόταση που του κατέθεσε η Μακάμπι, αλλά φοβήθηκε να υπογράψει μαζί της επειδή η "ομάδα του λαού" αλλάζει διαρκώς προπονητές τα τελευταία χρόνια.

Ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα, απορρίπτοντας αρκετές προτάσεις που είχε από την Ευρώπη. Και, όπως παραδέχθηκε, μία από τις καλύτερες προτάσεις που είχε στα χέρια του ήρθε από τη Μακάμπι, αλλά απλώς δε μπορούσε να την δεχθεί.

Παραχρώντας συνέντευξη σε Λιθουανικό μέσο, ο διεθνής φόργουορντ τόνισε ότι αν και η πρόταση που δέχθηκε ήταν καλή, φοβήθηκε να απαντήσει θετικά επειδή η Μακάμπι τα τελευταία δύο χρόνια αλλάζει διαρκώς προπονητές, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι την περασμένη σεζόν κάθισαν στον πάγκο της ομάδας πέντε διαφορετικοί προπονητές!

" Η πρόταση της Μακάμπι ήταν ενδιαφέρουσα και την σκέφτηκα σοβαρά. Ο φόβος μου όμως ήταν ότι άλλαξαν... 10 προπονητές τα δύο τελευταία χρόνια" δήλωσε αρχικά ο Μοτιεγιούνας, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Τη μία μέρα μπορεί να είχα έναν προπονητή και δε θα μπορούσα να ξέρω αν σε ένα μήνα θα ήταν ο ίδιος στον πάγκο. Μπορεί να είχα συνηθίσει με έναν προπονητή και μετά να ερχόταν ένας άλλος προπονητής και να μου έλεγε ότι δεν του κάνω. Για αυτό και ήμουν επιφυλακτικός όταν μου έγινε η πρόταση".

Στη Μακάμπι θέλουν πάντως φέτος να βάλουν σε μία σειρά όλα τα πράγματα, ελπίζοντας ότι η έλευση του Νέβεν Σπάχια στον πάγκο της ομάδας θα φέρει μία σταθερότητα. Μέχρι πάντως να σιγουρευτούν όλοι ότι ο Σπάχια θα μονιμοποιηθεί στον πάγκο της ομάδας, η "ομάδα του λαού" φαίνεται ότι θα πληρώνει τα λάθη του (πρόσφατου) παρελθόντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ