ΜΠΑΣΚΕΤ

Μοίρασε τιμωρίες η ΚΕΔ/ΕΟΚ σε διαιτητές και κριτές

Μοίρασε τιμωρίες η ΚΕΔ/ΕΟΚ σε διαιτητές και κριτές

Για πρώτη φορά, η ΚΕΔ/ΕΟΚ ανακοίνωσε την τιμωρία των διαιτητών και των κριτών για "πλημμελή άσκηση καθηκόντων", με τον Δημήτρη Μαυρέλη να τιμωρείται μέχρι το τέλος του έτους για τη χειρονομία που έκανε στον κόσμο.

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ πρωτοτύπησε αφού ανακοίνωσε -για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια- με κάθε επισημότητα τις "καμπάνες" των διαιτητών που "άσκησαν πλημμελώς τα καθήκοντά τους", όπως αναφέρεται. Πιο συγκεκριμένα, έξι (6) "γκρίζοι" τιμωρήθηκαν, με τον Δημήτρη Μαυρέλη να είναι αυτός που τιμωρήθηκε πιο βαριά, αφού θα παραμείνει ανενεργός μέχρι το τέλος του 2015.

Θυμίζουμε πως πρόκειται για τον διαιτητή που... έξυσε το κεφάλι του με το μεσαίο δάχτυλο του δεξιού χεριού κατά τη διάρκεια του αγώνα της Αγίας Παρασκευής με τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου , για την Α2 Γυναικών.

Ξαναδείτε τι έκανε πριν δέκα ημέρες ο νεαρός διαιτητής

Την πιο βαριά τιμωρία όλων πάντως, "έφαγε" ο κριτής της αναμέτρησης του Χαρίλαου Τρικούπη με την Πεντέλη, στην οποία έγιναν επεισόδια μεταξύ των παικτών. Το παιχνίδι της Γ' Εθνικής κατηγορίας διεκόπη για σαράντα (40) λεπτά, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν, αλλά και να εκδίδουν επίσημη ανακοίνωση μέσω της οποίας τον κατηγορούσαν για εξύβριση και προπηλακισμό .

Η σχετική ανακοίνωση:

Ασκώντας πειθαρχικό έλεγχο στους διαιτητές, η ΚΕΔ/ΕΟΚ αποφάσισε, την εξαίρεση από συγκεκριμένο αριθμό αγώνων των παρακάτω διαιτητών, για πλημμελή άσκηση καθηκόντων:

Σκαλτσής Παναγιώτης: 4 αγωνιστικές

Κανελλόπουλος Μάριος: 2 αγωνιστικές

Μαγκαφάς Παναγιώτης: 2 αγωνιστικές

Πόντας Βαγγέλης: 2 αγωνιστικές

Μπούκας Θανάσης: 2 αγωνιστικές

Μαυρέλης Δημήτριος Ως το τέλος του έτους (2015)

Κλάδης Κριτής στην αναμέτρηση Χαρ. Τρικούπης-Πεντέλη Επ' αόριστον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ