ΜΠΑΣΚΕΤ

Μίλωνας: Το μπάσκετ ενώνει τις δυνάμεις του για καλό σκοπό

ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ------ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΜΠΑΣΚΕΤ Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ------ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI SPORTS

O ΑΟΝΣ Μίλων λειτουργώντας με έντονο το αίσθημα του καθήκοντος προσφοράς, προχωρά στη διοργάνωση τουρνουά μπάσκετ αναπτυξιακών τμημάτων "Όλοι μαζί για τον Χριστόφορο" Το σαββατοκύριακο 21-22/10 με τη συμμετοχή αρκετών ομάδων του εγχώριου μπάσκετ για καλό σκοπό.

Η διοργάνωση θα υλοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Μίλωνα στη Νέα Σμύρνη από τις 9:00 το πρωί έως τις 15.30. Αναλυτικά στο τουρνουά θα συμμετέχουν, τμήματα υποδομών των εξής συλλόγων:

Μίλωνας, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Κρόνος, Νήαρ Ηστ, Αστέρας Αγίου Δημητρίου, Προμηθέας Χαλανδρίου, South BC.

Σε μια δύσκολη περίοδο για την ελληνική κοινωνία, θεωρούμε πως η αλληλεγγύη και η στήριξη του συνανθρώπου αποτελούν βασική παράμετρο για τον αθλητισμό και τη γαλούχηση της νέας γενιάς με αξίες και ιδανικά. Σε μια τέτοια προσπάθεια για τη στήριξη ενός παιδιού, του Χριστόφορου Κωνσταντόπουλου, που δίνει από νωρίς την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του κατά του παιδικού καρκίνου (DIPG) αποτελεί μεγάλη ηθική και οικονομική στήριξη για την οικογένεια, η συμμετοχή μεγάλων και μικρών σε μια γιορτή του αθλητισμού με πρωταγωνιστές τα παιδιά των τμημάτων υποδομής των συλλόγων.

Ο μικρός Χριστόφορος Κωνσταντόπουλος, μόλις στα πέντε του χρόνια, έχει διαγνωστεί με «Γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους» (διεθνώς Diffuse Intrinsic Pontine Glioma – D.I.P.G), μία σπάνια μορφή παιδικού όγκου εγκεφάλου. Οι γονείς του Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος και η Αναστασία Βασκούδη απευθύνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να τους στηρίξει στον αγώνα που δίνει ο 5χρονος Χριστόφορος.

Η συμμετοχή όλων, εκτός από την οικονομική ενίσχυση, θα αποτελέσει κίνηση ιδιαίτερης σημασίας τόσο για τον ίδιο τον Χριστόφορο όσο και για την ευρύτερη ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας για το ζήτημα, αλλά και για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής γενικότερα μέσω του αθλητισμού στέλνοντας το μήνυμα της ενότητας στο πανελλήνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ