ΜΠΑΣΚΕΤ

Μιλοσάβλιεβιτς: "Η Μάλαγα θα μας τιμωρήσει αν παίξουμε με τη Σερβία"

Μιλοσάβλιεβιτς: "Η Μάλαγα θα μας τιμωρήσει αν παίξουμε με τη Σερβία"

Την ώρα που στη Σερβία λένε πως "η Μάλαγα επιτρέπει στους Σέρβους να παίξουν στην Εθνική", ο Μιλοσάβλιεβιτς υποστηρίζει πως "η πραγματικότητα είναι διαφορετική". Διαβάστε το νέο επεισόδιο του σίριαλ.

Μπέρδεμα... Αν και πριν από μερικές μέρες προέκυψε ( από τον Γιόβισα Άντοντσιτς, συνεργάτη του Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς ) η φήμη πως " η Μάλαγα επιτρέπει στους μπασκετμπολίστες της να αγωνιστούν με την Εθνική Σερβίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019", η πραγματικότητα φαίνεται πως είναι αρκετά διαφορετική καθώς ο Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς υποστήριξε πως η Ουνικάχα έχει ενημερώσει τον ίδιο, τον Νέμανια Νέντοβιτς και τον Ντέγιαν Μούσλι πως θα τους τιμωρήσει σε περίπτωση που εκείνοι αγωνιστούν με τα χρώματα της χώρας τους.

" Όλοι θέλουμε να παίξουμε με τις εθνικές μας ομάδες, είναι μεγάλη μας τιμή. Παρόλα αυτά, η κατάσταση είναι περίπλοκη. Η Ουνικάχα δεν μας επέτρεψε να αγωνιστούμε. Οι παράγοντές της είπαν ότι δεν θα μας κρατήσουν με το ζόρι, όμως μας είπαν και πως θα μας τιμωρήσουν σε περίπτωση που παίξουμε με τη Σερβία. Δεν ξέρουμε τι θα μας περιμένει πίσω στην Ανδαλουσία σε αυτή την περίπτωση, δεν μας έχουν εξηγήσει ποια θα ήταν η τιμωρία" υποστήριξε ο Μιλοσάβλιεβιτς στην ιστοσελίδα sportklub.rs.

" Όλοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Βρισκόμαστε μέσα σε μια μεγάλη κόντρα, ανάμεσα σε δυο φλόγες. Βρισκόμαστε σε μια πολύ άβολη κατάσταση και για να είμαι ειλικρινής, δεν γνωρίζω ακόμη τι θα πράξουμε. Θέλουμε να έρθουμε και να παίξουμε για τη Σερβία, όμως δεν είναι αληθές ότι μας το επιτρέπει ο σύλλογός μας" πρόσθεσε ο αθλητής της Μάλαγα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ