ΜΠΑΣΚΕΤ

Μεγάλες νίκες για ΠΑΟΚ και Κόροιβο, άνετοι Άρης και ΑΕΚ

Μεγάλες νίκες για ΠΑΟΚ και Κόροιβο, άνετοι Άρης και ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με σερί 21-0 στο φινάλε, ο Κόροιβος νίκησε τη Δόξα Λευκάδας, την ώρα που ο ΠΑΟΚ "λύγισε" στο τέλος την αντίσταση του Απόλλωνα. Δείτε τι έγινε στις κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ το Σάββατο.

Και τα εκπληκτικά παιχνίδια της Stoiximan.gr Basket League, συνεχίζονται. Πέντε αγώνες είχε το μενού της 4ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος το Σάββατο 29 Οκτωβρίου, με τον Κόροιβο και τον ΠΑΟΚ να παίρνουν μεγάλες νίκες απέναντι στη Δόξα Λευκάδας και τον Απόλλωνα Πάτρας.

Ο μεν Κόροιβος έτρεξε ένα σερί 21-0 στο φινάλε για να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση και να κερδίσει με 74-71 τη νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία Δόξα. Ο Κεν Μπράουν με 18 πόντους και ο Ντέβον Βαν Όστρουμ με άλλους 18 ήταν οι πρώτοι σκόρερ, ενώ ο Κένι Χολ είχε 16. Κορυφαίος των φιλοξενούμενων ήταν ο Μέλσαμ Μπασάμπε με 19 πόντους και 15 ριμπάουντ σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Ο ΠΑΟΚ, από την άλλη, επικράτησε ( 84-83 ) του Απόλλωνα Πάτρας, μετά από ένα εκπληκτικό σαραντάλεπτο στο κλειστό της Πυλαίας. Φοβερός σε άλλο ένα ματς ο Λίνος Χρυσικόπουλος που σταμάτησε στους 20 πόντους σε 30 λεπτά συμμετοχής, με τους Κλάντον (12π.) - Τσόχλα (10π.) να τον ακολουθούν σε απόδοση. 26 έβαλε για τους ηττημένους ο Άντονι Χίκι, 14 πρόσθεσε ο Έντιν Μπάβτσιτς, στους 8 έμεινε ο μπόμπερ Τάιλερ Καλινόσκι.

Νίκη και για την έτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης, τον Άρη, που πέρασε ( 79-89 ) από την Πάτρα. Ο Προμηθέας των ΜακΚένζι Μουρ (19 πόντοι σε 37 λεπτά) και Φαγέ (17 πόντοι, 6 ριμπάουντ) το πάλεψε όσο μπορούσε, όμως ο Μάικλ Τζένκινς έκανε πράγματα και θαύματα (29 πόντοι) και οδήγησε τους κιτρινόμαυρους στη νίκη.

Εύκολο απόγευμα είχε η ΑΕΚ, που "καθάρισε" τα Τρίκαλα στο δεύτερο ημίχρονο ( 59-78 ) και είχε τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Πρώτοι και καλύτεροι οι Βασιλειάδης - Γουίλιαμς που πέτυχαν από 14, με τέσσερα τρίποντα ο κάθε ένας. Κακή εμφάνιση από τα Τρίκαλα, που κέρδιζαν στο πρώτο μισό, αλλά στο δεύτερο κατέρρευσαν.

Το Ρέθυμνο, τέλος, νίκησε το Λαύριο ( 88-79 ) και πανηγύρισε την τρίτη του νίκη σε τέσσερις αγώνες της Stoiximan.gr Basket League. Οι Τάλτον 917 πόντοι), Άρνολντ (16 πόντοι), Φιτζπάτρικ (15 πόντοι) ήταν η τριάδα - φωτιά των γηπεδούχων, την ώρα που ο Ντεμάριους Μπολντς (18 πόντοι, 9/9 βολές) και ο Κέβιν Πάντερ (15 πόντοι) πάλευαν σχεδόν μόνοι για λογαριασμό της ομάδας του Χρήστου Σερέλη.

Τα αποτελέσματα της Α2 κατηγορίας

Ήττα-σοκ για τον Φάρο Κερατσινίου στον Υμηττό, με τον Αμύντα να παίρνει σπουδαία νίκη απέναντι σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας. Ο Χολαργός διέλυσε τον Αίολο Αστακού, νίκες για Αρκαδικό, ΓΣ Λάρισας (επί της ΑΕ Λάρισας), τεράστιο διπλό του Ηρακλή στον Δούκα. Άνετος ο Εθνικός, ακόμη πιο άνετος ο Πανιώνιος, πρώτη νίκη για το Ψυχικό που είχε εύκολο έργο απέναντι στην Καβάλα.

Διαβάστε ΕΔΩ με κάθε λεπτομέρεια όσα έγιναν στους οκτώ αγώνες.

Τα αποτελέσματα στην Α1 Γυναικών

Νέος περίπατος για τον Ολυμπιακό, που νίκησε εύκολα τη Νίκη Λευκάδας στο ντεμπούτο της Ζωής Δημητράκου με την ερυθρόλευκη φανέλα. Άνετος και ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Άρη, ζόρικη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πρωτέα Βούλας. Διαβάστε όσα έγιναν και δείτε το αυριανό πρόγραμμα ΕΔΩ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ